Η εκλιπούσα, ιδιαίτερα αγαπητή στην οικογένεια και στο περιβάλλον της, αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, συγγενείς και φίλους, που καλούνται να αποχαιρετήσουν ένα πρόσωπο που σημάδεψε με την παρουσία και την αγάπη του τους ανθρώπους γύρω του.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αμαλιάπολη. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 12:00 μ.μ., ώστε συγγενείς και φίλοι να έχουν τη δυνατότητα να αποδώσουν τον ύστατο φόρο τιμή
Τη μνήμη της τιμούν ο σύζυγός της Ζαχαρίας Μαθηνός, ο πατέρας της Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, τα αδέλφια της Μαγδαληνή και Απόστολος Ζάρρας, Ελένη και Χρήστος Μπαρδάς, καθώς και τα ανίψια της Έλενα, Χρήστος, Ιωάννης και Θεοδώρα-Βασιλική, μαζί με τους λοιπούς συγγενείς.
Η απώλεια της Γεωργίας Τριανταφύλλου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, με την τοπική κοινωνία να εκφράζει τη βαθιά της συμπαράσταση στην οικογένεια και τους οικείους της.

