Χριστουγεννιάτικοι Μπελάδες για τον Αη Βασίλη στην Αλόννησο ... (φωτ)
«Ο Άι Βασίλης στη φυλακή – Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες» από το Δημοτικό Σχολείο 2025-12-19 21:39:24
Το βράδυ της Παρασκευής 19/12, στις 19:00, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου. Η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε από γονείς και μαθητές, οι οποίοι παρακολούθησαν τους μικρούς μαθητές της Α΄ και Β΄ Δημοτικού σε ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ο Άι Βασίλης στη φυλακή – Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες».
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ Δημοτικού, Μπαλάνη Μαρία και Πραδάκη Κρυσταλλία, ενώ την επιμέλεια του ήχου είχε η εκπαιδευτικός Μακρή Μαγδαληνή. Οι μικροί μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Μετά το τέλος της παράστασης, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, Τάκος Σπύρος, ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία σε όλους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Αναγνώστου Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αναγνώστου Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Χλίβας Κωνσταντίνος, καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αναγνώστου Κική.
Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλους, προσφορά των γονέων των παιδιών.
Κ.Ε.









