SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας το SALT & PEPPER βραβεύτηκε με το GOLDEN PLATE™ Award of Quality & Taste 2025

Μιας σημαντικής πιστοποίησης που συνυπογράφει ο παγκόσμιος οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB 2025-08-09 09:31:17
Στα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας το SALT & PEPPER βραβεύτηκε με το GOLDEN PLATE™ Award of Quality & Taste 2025

Το SALT & PEPPER βραβεύτηκε με το GOLDEN PLATE™ Award of Quality & Taste 2025, μιας σημαντικής πιστοποίησης που συνυπογράφει ο παγκόσμιος οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB. Μας τιμά το γεγονός της ψηφοφορίας του κοινού που συμμετέχει στα βραβεία και η επιτροπή του θεσμού που επιβράβευσε την μεγάλη μας προσπάθεια, κατατάσσοντάς μας σαν ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα για την χρονιά 2025 που σηματοδοτείται από το περιβόητο GOLDEN PLATE™, μοναδικό σύμβολο υψηλού κύρους και αξίας για την ποιοτική γεύση και γαστρονομία. Ευχαριστούμε το κοινό που μας υποστήριξε και συνεχίζει να μας υποστηρίζει!

Το Salt & Pepper στον Τρούλο της Σκιάθου αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά εστιατόρια του νησιού, φημισμένο για την αυθεντική ελληνική κουζίνα του και τη ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρά του.Το εστιατόριο συνδυάζει παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με μεσογειακές πινελιές, προσφέροντας πιάτα υψηλής ποιότητας φτιαγμένα με φρέσκα, τοπικά υλικά. Το γοητευτικό του περιβάλλον, με τον κατάφυτο κήπο και τα υπαίθρια καθίσματα, δημιουργεί μια ρομαντική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ιδανική για οικογένειες, ζευγάρια και λάτρεις του καλού φαγητού.

Στην καρδιά της κουζίνας του Salt & Pepper βρίσκεται ο πολυβραβευμένος και ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Αϊβαλίωτης, επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας - Χρυσό Μετάλλιο 2025 (Greek Taste Beyond Borders®), του οποίου οι δημιουργίες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών. Ο Δημήτρης Αϊβαλίωτης φέρνει μια σύγχρονη ματιά στην παραδοσιακή κουζίνα, με πιάτα όπως Ελληνικό ριζότο γεμιστών, κόκορα παστιτσάδα με χυλόπιτες και μυζήθρα ,αργομαγειρεμένη ρεβιθάδα και σκιουφιχτά με κοτόπουλο λιαστή ντοματα και κρέμα γραβιέρας, που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την παρουσίασή τους. Η μαγειρική του φιλοσοφία εστιάζει στη χρήση αγνών τοπικων υλικών και στην ανάδειξη των γεύσεων της Ελλαδας, δημιουργώντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Το Salt & Pepper δεν είναι μόνο ένα εστιατόριο, αλλά ένας προορισμός που συνδυάζει εξαιρετικό φαγητό, φιλική εξυπηρέτηση και μια ατμόσφαιρα που αποπνέει την ελληνική φιλοξενία. Οι επισκέπτες επαινούν τη ζεστή υποδοχή του προσωπικού, την ποικιλία των κοκτέιλ και τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανή ελληνική μουσική, που προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά στις καλοκαιρινές βραδιές. 

Photo Gallery