Λαμία: Βία και τρόμος σε βάρος 35χρονης μητέρας από τον πρώην σύντροφό της
Τη χτύπησε μπουνιά στο μάτι και την έσερνε μέσα στο σπίτι… 2025-07-29 16:05:59
Το δρόμο της ποινικής διαμεσολάβησης, πήρε ένα ακόμη σοβαρά περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με δράστη 30χρονο και θύμα την πρώην σύντροφό του.Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/7/25) με τον 30χρονο να πηγαίνει στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και να τη χτυπά, εξυβρίζοντάς την χυδαία.
Ακολούθησε και δεύτερη «επίσκεψη» του 30χρονου στο σπίτι της πρώην του και νέος κύκλος βίας σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, καθώς της έριξε μπουνιά στο μάτι και την έφτυσε. Στην 3η επίσκεψή του η παθούσα δεν του άνοιξε και κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει.
Η γυναίκα νωρίς το απόγευμα, έκανε τη σχετική καταγγελία στην αστυνομία και το επόμενο πρωί ο 30χρονος είχε συλληφθεί με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακής απειλής και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης ενώπιον ανηλίκου, καθώς έχουν μαζί ένα μικρό παιδί.
Επρόκειτο να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά όπως σημειώσαμε πήρε αναβολή προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα ποινικής διαμεσολάβησης το μεσημέρι της Τετάρτης (30/7). Μέχρι τότε ο φερόμενος ως δράστης παραμένει κρατούμενος.