Σκιάθος: O 46χρονος Αμερικανός που συνελήφθη φέρεται να είχε στραγγαλίσει την κόρη του
Κατηγορείται και για την απόκρυψη του πτώματος της συντρόφου του 2025-06-20 18:27:16
Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας La Repubblica, o 46χρονος Αμερικανός ο οποίος, την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη στη Σκιάθο μετά από έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, φέρεται να είχε λάβει πριν πέντε χρόνια 863.000 ευρώ για την παραγωγή και τη διεύθυνση κινηματογραφικής ταινίας.
Η Ρωσίδα μητέρα της μικρής και σύντροφός του, βρέθηκε νεκρή σε λίγα μέτρα απόσταση, πάντα στην Βίλα Παμφίλι. Επί του παρόντος, ο συλληφθείς κατηγορείται και για την απόκρυψη του πτώματός της.
Σήμερα το πρωί, το πτώμα της άτυχης γυναίκας αναγνώρισε η μητέρα της μέσω διαδικτύου. Το θύμα, η Αναστάζια, ήταν 28 ετών όπως έγινε γνωστό απόψε, και την τελευταία φορά που είχε μιλήσει με τη μητέρα της, της είχε πει ότι η σχέση της με τον Αμερικανό σύντροφό της αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα.
Καθοριστική σημασία για την εξακρίβωση της ταυτότητας της γυναίκας ήταν ένα τατουάζ που έφερε στο πόδι της, και η έρευνα μιας εκπομπής εντοπισμού πολιτών που αγνοούνται, η οποία μεταδίδεται από την ιταλική δημόσια τηλεόραση της Rai.
Οι ιταλικές αρχές έχουν ζητήσει από τη χώρα μας την έκδοση του 46χρονου Αμερικανού.