Η Συμβολή των Σκοπελιτών στην Επανάσταση του `21 στο Εσπερινό Γυμνάσιο Σκοπέλου (εικόνες)
2025-03-25 07:36:51
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/3/25 στο Εσπερινό Γυμνάσιο Σκοπέλου η γιορτή για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου για την επανάσταση του 1821 παρουσία της αντιδημάρχου κ.Ελένης Ψαριανού και της κ. Σπυριδούλας Μπετσάνη.
Στο πλαίσιο του πολιτιστικού - εκπαιδευτικού προγράμματος "Γνωρίζοντας τον τόπο μου" παρουσιάστηκε από την κ. Ηρώ Μελαχροινάκη εκ μέρους του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Σκοπέλου "η συμβολή των Σκοπελιτών στην επανάσταση του 21". Την παρουσίαση παρακολούθησαν παρέα μας οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σκοπέλου.
Στη συνέχεια έλαβε χώρα η γιορτή που επιμελήθηκε ο φιλόλογος κ. Βαγγέλης Αναστασιάδης και ομολογουμένως οι μαθητές/μαθήτριες μας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!!!
Κλείνοντας προβλήθηκε ντοκιμαντέρ του θεολόγου μας κ. Γιώργου Σοφικίτη με τίτλο η "Σκόπελος στην επανάσταση του 1821".
"Όταν υπάρχει πίστη ενότητα και αγώνας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο" τόνισε στην ομιλία της η διευθύντρια του σχολείου.
Χρόνια πολλά Ελλάδα!!!
Δήμητρα Κούκιου