Στην 4η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου βρέθηκε κλιμάκιο της ΠΟΕΠΛΣ και από κοινού με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας, Β.Σποράδων ενημερώνοντας τους συναδέλφους μας για τα τρέχοντα θέματα του κλάδου μας.
Μέσα από την άμεση επαφή και την αλληλεπίδραση που ακολούθησε τέθηκαν στην Ομοσπονδία μας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες και τα στελέχη με σκοπό να προωθηθούν από κοινού με την Ένωση στα αρμόδια Υπηρεσιακά κλιμάκια, για την επίλυσή τους.
Ευχαριστούμε θερμά τον Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου και Διοικητή της 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. α.α. Πλοίαρχο Λ.Σ. Κοντοστέργιο Ιωάννη, το Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Θεσσαλίας, Φθιώτιδας, Β.Σποράδων και όλους τους συναδέλφους μας για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.