«Ο Λευτέρης έκανε μια δουλειά την πρώτη φορά που πήραν τα μηχανήματα, έκανε τη μεταφορά. Τον κάλεσε ο κύριος από τη Σκιάθο, που είναι το δεύτερο θύμα», ανέφερε ο ίδιος. «Ο Λευτέρης πήγε να κάνει μόνο τη μεταφορά. Την πρώτη φορά την έκαναν, πήγαν τα μηχανήματα, όλα εντάξει και μάλιστα μου είπε “Γιώργο ευχαριστώ πολύ”, επειδή εγώ του την έδωσα τη δουλειά. Είπε πως θα κάνουν και δεύτερη μεταφορά α και όλα ήταν καλά».
Όπως ανέφερε ο συνάδελφος σου θύματος, τελευταίος δεν είχε αναφέρει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία του με τον δράστη, ενώ απαντώντας στις δηλώσεις του δικηγόρου του δράστη πως τα θύματα προσπαθούσαν «να τον ρίξουν», και δεν τον πλήρωσαν σωστά», δήλωσε πως «αυτό είχε σχέση με τον έναν που αγόρασε τα πράγματα» (σ.σ. από τη Σκιάθο).
«Ο δικός μας άνθρωπος ήταν ένας απλός μεταφορέας. Ούτε τον ήξερε, πρώτη φορά βρέθηκε με τον δράστη, δεν είχαν ξαναβρεθεί. Εκεί τον γνώρισε, δεν μπορέσει να ήξερε αν η συναλλαγή τους ήταν νόμιμη, παράνομη, πλαστές επιταγές που ακούμε…».
Όπως σημείωσε τέλος ο κ. Παπαδάκης, το 50χρονο θύμα ήταν διαζευγμένο, πατέρας ενός παιδιού, συζούσε με μια κοπέλα, ενώ «ήταν πολύ καλό παιδί και δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη δουλειά του. Δούλευε σε γνωστά εργοστάσια του Βόλου, δεν είχε κανένα πρόβλημα».
Οι τελευταίες πληροφορίες από την Σκιάθο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr το θύμα είναι ο Χ.Τ ξυλουργός στο επάγγελμα που είχε επαγγελματικές σχέσεις με τον δολοφόνο στους Γόννους.
Νίκος Τζούμας