SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Για νέες επιτυχίες το 2025 έβαλε πλώρη ο ΑΟ Σκοπέλου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του συλλόγου 2025-02-08 16:06:37
Για νέες επιτυχίες το 2025 έβαλε πλώρη ο ΑΟ Σκοπέλου

Σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο ΑΟ Σκοπέλου σύσσωμος με όλα τα αγωνιστικά του τμήματα, έκοψε την Βασιλόπιτα του στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου σε ένα κλίμα γεμάτο χαμόγελα, πειράγματα μα πάνω από όλα ομόνοιας και συμπόρευσης.

Οι πίτες που κόπηκαν ήταν πέντε (5) συνολικά και αντίστοιχα τόσο φλουριά με δώρο αθλητικά παπούτσια, τα οποία τα κέρδισαν οι: Νικόλαος Παναγιώτου (αθλητής στο ποδοσφαιρικό) , η Χριστίνα Σωτηρίου (αθλήτρια στο βόλεϊ), η Γαρυφαλλιά Ουρανίτσα (αθλήτρια στις ακαδημίες του ΑΟ) και ο Χαράλαμπος Σταύρακας (μικρός υποστηρικτής του ΑΟ Σκοπέλου) και ο Πρόεδρος του ΑΟ Σκοπέλου Γιώργος Κοχύλης.

Παρών στον αγιασμό και την κοπή της Βασιλόπιτας ήταν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Σκοπέλου και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Σκοπέλου η Αντιδήμαρχος Ουρανία Θωμά η οποία αφού ανάγνωσε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σταμάτιου Περίσση ευχήθηκε και η ίδια προσωπικά στον ΑΟ Σκοπέλου και στους αθλητές του ότι καλύτερο. Παράλληλα παρών ήταν η Αντιδήμαρχος Ελένη Ψαρριανού καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου Κωνσταντίνος Ταλαδιανός, ο Δημοτικός Σύμβολος της ΛΑΣΥ Ιωάννης Πατσής.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το απόγευμα όπου και το τμήμα του βόλεϊ του ΑΟ Σκοπέλου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου

Γιώργος Κεχριώτης

Photo Gallery