SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Και ο Δήμος Νταόπουλος στο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ»

2024-10-04 12:54:10
Και ο Δήμος Νταόπουλος στο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ»

Η «ήρεμη δύναμη» της επιχειρηματικότητας, ο Δήμος Νταόπουλος είναι από σήμερα στις δυνάμεις του «Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος», αποδεχόμενος την πρόταση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιου Αριστοτέλη Μπασδάνη.

Γεννημένος στο Βόλο, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών θεωρεί ότι ο καθημερινός και έντιμος αγώνας επιβίωσης είναι το μεγαλύτερο μάθημα γι’ αυτές.

Από νεαρή ηλικία εργάζεται αδιάκοπα στην οικογενειακή επιχείρηση ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΥ, ενώ από το 2019 δραστηριοποιείται με επιτυχία
και στον χώρο της εστίασης.
Από τα εφηβικά του χρόνια έχει αναπτύξει ενεργή πολιτική δράση με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και επέλεξε να ζει.

Από την δεκαετία του 1980 ενταγμένος στους κόλπους της ΝΔ έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας από το 1989 έως το 1996, αλλά και πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της Ν. Δημοκρατίας για δύο συνεχόμενες θητείες από το 2016 έως το 2021.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Μπασδάνης καλωσορίζοντας τον κ.Νταόπουλο στην επιμελητηριακή παράταξη εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι καθημερινά εγνωσμένα πρόσωπα, με κύρος, δράση και καλή μαρτυρία στην επιχειρηματική κοινότητα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, που και πάλι, θα τερματίσει νικηφόρα στις 16 Νοεμβρίου.