SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[εικόνες] ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ : Γιόρτασαν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν

2024-10-03 13:22:29
[εικόνες] ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ : Γιόρτασαν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ ευχάριστη διάθεση, γιόρτασαν οι ξενοδόχοι την Τετάρτη 2/10 την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Πέρα από τους ξενοδόχους, στην εκδήλωση έδωσαν το παρών φίλοι και συνεργάτες της, καθώς και πλήθος τοπικών παραγόντων.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στη βεράντα του ιστορικού ξενοδοχείου Αλκυών το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις με το catering που προσέφερε. Κύριος χορηγός της εκδήλωσης η τράπεζα Eurobank, που τιμώντας το νησί με την διατήρηση φυσικού καταστήματος, σε μια περίοδο που η εξυπηρέτηση τείνει να γίνει ηλεκτρονική και απρόσωπη, έδειξε ότι βρίσκεται και κοντά στους ξενοδόχους. Oεξειδικευμένοι bar tenders της Sky Spirits, έφεραν στις αποσκευές τους μοναδικές συνταγές cocktail με βάση τα premium brands που αντιπροσωπεύει. Οι ξενοδόχοι τα δοκίμασαν και είναι βέβαιο ότι τη σεζόν 2025 θα τα δούμε σε πολλούς καταλόγους ξενοδοχείων.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ / SKIATHOSLIFE.GR (ΒΑΣ. ΠΑΡΙΣΣΗ) 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι νέοι του νησιού που νίκησαν στον διαγωνισμό της Ένωσης ,ενώ στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ένωσης Άκης Τσαρούχης δείχνοντας το πως πήγε η σεζόν μοιράστηκε κάποιες σκέψεις για το μέλλον καθώς και για την διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος του μέλλοντος.

«Είναι στιγμές που πρέπει να γυρίζουμε πίσω και να βλέπουμε τι έχουμε καταφέρει. Και να το γιορτάζουμε. Έτσι παίρνουμε δύναμη για να συνεχίζουμε και να καταφέρνουμε περισσότερα. Η φετινή σεζόν όλοι θα συμφωνήσουν ότι ήταν μια ανηφορική πίστα. Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε που καταφέραμε να τη βγάλουμε και με κέφι να πάμε και στην επόμενη πίστα, αυτή του 2025. Και να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας να βρεθούμε και πάλι του χρόνου να το γιορτάσουμε!» Τσαρούχης Άκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου