SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) Ο εορτασμός της 11ης Πανελλήνιας & Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού στην Αλόννησο

2024-10-03 12:50:23
(εικόνες) Ο εορτασμός της 11ης Πανελλήνιας & Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού στην Αλόννησο

Εκπαιδευτικοί και μαθητές / τριες του Γυμνασίου ΛΤ Αλοννήσου έλαβαν μέρος σε διάφορες από αθλητικές δραστηριότητες εντός και εκτός του σχολείου στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας και Ευρωπαϊκής ημέρας Αθλητισμού. Ειδικότερα, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου  οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου ΛΤ Αλοννήσου συμμετείχαν σε δραστηριότητές εντός του σχολείου αλλά και στον χώρο του γηπέδου στην περιοχή της Μηλιάς.

Οι μαθητές /τριες του σχολείου είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ποδόσφαιρό και μπάσκετ, καθώς επίσης να συμμετέχουν σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Τόσο το γήπεδο της Μηλιάς όσο και η αυλή του σχολείου πλημμύρισαν από τις φωνές των μαθητών / τριών, που συναγωνίστηκαν μεταξύ τους, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ευγενή άμιλλά και στο αθλητικό ιδεώδες.

Όλες αυτές οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη και την καθοδήγηση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου ΛΤ Αλοννήσου αλλά και με τη συνδρομή του δήμου Αλοννήσου που διέθεσε λεωφορεία για τη μεταφορά των μαθητών / τριών στο γήπεδο της Μηλιάς.