SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Με πολλά παιδικά χαμόγελα & δώρα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό Σκοπέλου

2024-09-23 12:54:10
Με πολλά παιδικά χαμόγελα & δώρα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό Σκοπέλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σκόπελου & Αλοννήσου π. Νικόλαο Κασσανδριανό, ο Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό Σκοπέλου για την νέα χρονιά.

Η χαρά των παιδιών είχε εμφανιστεί από τα πρώτα λεπτά στα πρόσωπα τους, καθώς προσαρμόστηκαν γρήγορα στο καινούργιο περιβάλλον σε γρήγορα δευτερόλεπτα.

Παρών στον Αγιασμό ήταν ο Αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αριστείδης Βούλγαρης, ο οποίος αφού ευχήθηκε ο π. Νικόλαος στα παιδιά καλή πρόοδο, πήρε τον λόγο και ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς ότι καλύτερο για την νέα σχολική χρονιά, ενώ αναφέρθηκε σε κάποιες από τις ενέργειες που έγιναν και γίνονται από το Δήμο, μέσω εθελοντών και του Προέδρου της Κοινότητας, για την σωστή διεξαγωγή της σχολικής χρονιάς σχετικά με τον Παιδικό Σταθμό Σκοπέλου. Τέλος, ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση και ιδέα από μικρούς και μεγάλους σημειώνοντας ότι κανένα πρόβλημα το οποίο αναφέρεται δεν ξεχνιέται.

Στο τέλος, η Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με εθελοντές του Δήμου πρόσφερε δώρα στους μικρούς μαθητές, δημιουργώντας μια ζεστή υποδοχή.

Ο Παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

 

Γιώργος Κεχριώτης

 

Photo Gallery