Ο ΠΑΟΚ παρά το κακό ξεκίνημα έκανε... υγιεινό περίπατο στην έδρα του Βόλου, επικρατώντας με 1-4 για την πέμπτη αγωνιστική της Super League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε μάλιστα τον Φέντορ Τσάλοφ να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα μ` έναν... παράδοξο θα έλεγε κανείς τρόπο.

Σκόραρε με παράδοξο τρόπο το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ ο Τσάλοφ κόντρα στον Βόλο

Ένα τέρμα το οποίο θα το θυμάται ίσως για την υπόλοιπη καριέρα του πέτυχε ο Φέντορ Τσάλοφ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με τον Ρώσο επιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 1-4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Ότι σκόραρε ο 26χρονος στράικερ δεν είναι περίεργο, αλλά ο τρόπος που τα καταφέρε σίγουρα είναι κάτι το οποίο δε βλέπει κανείς καθημερινά στα γήπεδα, καθώς την ώρα που ο Κόβατς πήγε να κάνει το βολέ, η μπάλα βρήκε πάνω στον Τσάλοφ και κατέληξε τελικά στα δίχτυα της ομάδας του.

Μπορεί να μη περίμενε έτσι το πρώτο του γκολ ο Ρωσος με τη φανέλα του "Δικεφάλου του Βορρά", αλλά είναι ένα τέρμα το οποίο πανηγύρισε και δεδομένα θα του δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια της Super League, αλλά και στο League phase του Europa που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.