SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξώδικο στην διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου

Τι αναφέρει ο Κ.Γιαννόπουλος για τις νέες εξελίξεις 2024-09-10 12:29:19
Χαμόγελο του Παιδιού: Εξώδικο στην διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου

Με εξώδικο που θα έχει αποδέκτη τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστα Θεοδώρου, ζητώντας του να ανακαλέσει όλα όσα συκοφαντικά ανέφερε για το «Χαμόγελο του παιδιού» στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου, απαντά η διοίκηση του οργανισμού. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr και στον δημοσιογράφο Σπύρο Μπαξεβάνο, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου «Χαμόγελο του παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, ξεκαθάρισε πως αναφορικά με την υπόθεση της διαθήκης του Βολιώτη  Χρήστου Μπελιά ακολουθήθηκαν όλες οι σύννομες διαδικασίες που προβλέπονται και δεν υπάρχει ίχνος σκιάς εν αντιθέσει με τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστας Θεοδώρου σχετικά με τη διαθήκη που όπως υποστήριξε προοριζόταν για το τοπικό ίδρυμα.Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι το 2022 έγινε δημόσια η διαθήκη του ευεργέτη, με αρχικό διαχειριστή το υπουργείο Οικονομικών, η οποία και εκτελέστηκε υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού» σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος.

Ο κ. Γιαννόπουλος αναμένεται να καταθέσει εξώδικο κατά του κ. Θεοδώρου απαιτώντας να ζητήσει συγνώμη και να αναιρέσει τους υπαινιγμούς που διατύπωσε σε βάρος ενός εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που έχει στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων, 91.000 και πλέον παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης αλλά και με το εξώδικο που θα λάβει η διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου

Πηγή: thenewspaper.gr