SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ελένη Σκλάβου: Όταν θέλεις μπορείς, και εμείς εδώ το αποδείξαμε | Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Προέδρου της "Ενότητας"

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Προέδρου της "Ενότητας" για το "Χορευτικό" αντάμωμα της 1ης Σεπτεμρβίου στο Έλιος 2024-09-02 15:30:08
Ελένη Σκλάβου: Όταν θέλεις μπορείς, και εμείς εδώ το αποδείξαμε | Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Προέδρου της
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Προέδρου του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κλήμματος Σκοπέλου " Η Ενότητα":
 
Από πού να ξεκινήσω; Πώς να εκφράσω αυτά που ένιωσα γι αυτήν την υπέροχη εκδήλωση; Παντού χαμόγελα... οι χορευτές... ο κόσμος που μας περίμενε και μας καμαρωσε.... τί διάθεση ήταν αυτή.... πόσο όμορφα ήταν όλα! Όταν θέλεις, μπορείς και εμείς εδώ το αποδείξαμε! Τι να πούμε για τους φιλοξενούμενους μας; ΥΠΕΡΟΧΟΙ! Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκοπέλου; ΑΨΟΓΟΙ! Μία συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σκοπέλου που μας στηρίζει πάντα σε κάθε μας δραστηριότητα! Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στήθηκε μπουφές για τους συλλόγους που συμμετείχαν στο αντάμωμα! Οι χορηγοί της βραδιάς που πρόσφεραν τό γεύμα είναι: Εστιατόριο "Η Μηλιά","Τσιπουραδικο ΟΤασος", Καφέ μπάρ "Λίθος" "Καφετέρια Όασις", Ψησταριά"Nikos grill house" Ψησταριά " Η Πλατεία", Ταβέρνα"Ο Μανώλης", Εστιατόριο "Καπετάν Σπύρος", Καφετέρια "Agua Marin".
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δασκάλα μας Βιργινία Σιδέρη για την υπομονή και την επιμονή της, όλους τους εθελοντές, το Skiathoslife  που παρείχε απευθείας ζωντανή μετάδοση όλης της εκδήλωσης, Τα Δρώμενα του Τόπου μας, τον Κώσταντινο Πατσή "Sound Skopelos", την Σπυριδούλα Μπετσάνη για τις φορεσιές από την Ιματιοθηκη Δήμου Σκοπέλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας Σκοπέλου καθώς επίσης και την Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας για τις φορεσιές, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δαμιανό Ανάργυρο Μαντά για την μέριμνα του χώρου και την βοήθεια του, την Δημοτική Κοινότητα Νέου Κλήματος, την Πρόεδρο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Νέου Κλήματος Γωγώ Παπαζήση, το χορευτικό τμήμα μας, Το δυναμικό ΔΣ του συλλόγου μας, την Τάσα Ξανθούλη και τέλος, άφησα τους συλλόγους που χόρεψαν αψηφώντας ακόμη και την βροχή!
Συγκεκριμένα τον Καλλίχορο Λαμίας, τον Χορευτικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας Βόλου, τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου.
Ο Εξωραϊστικός & Εκπολιστικός Σύλλογος Νέου Κλήματος " Η Ενότητα" στηρίζοντας τα ήθη, τα έθιμα και στις παραδόσεις του τόπου μας ανέπτυξε φιλίες, ανταλλάσοντας απόψεις, δημιουργώντας μία όμορφη αγκαλιά.
Ο Σύλλογος μας προχωράει με πολύ όρεξη και μεράκι.
 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΑΣ!