SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί η αντιπαράθεση Δήμου Σκιάθου και της ποδοσφαιρικής ομάδας

2024-08-29 18:40:58
Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί η αντιπαράθεση Δήμου Σκιάθου και της ποδοσφαιρικής ομάδας

Κώστας Ζεμπέκης / Πρόεδρος της Seabirds

 

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα μεταφερθεί από ότι φαίνεται η αντιπαράθεση της ποδοσφαιρικής ομάδας "Seabirds" και του  Δήμου Σκιάθου αφού από ότι φαίνεται η συζήτηση έχει φτάσει σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να μην δίνεται χρόνος προπόνησης στην ποδοσφαιρική ομάδα με την αιτιολογία πως ο ΑΟ Σκιάθου διαθέτει πολλά τμήματα και καλύπτει όλες τις ωρες λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου και απο την στιγμή που δεν έχει τοποθετηθεί φωτισμός για να επιμηκυνθεί το ωράριο λειτουργίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ζεμπέκης Πρόεδρος της ομάδας θα κάνει ένα συντομο απολογισμό των δύο ετών για την ίδρυση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στην Σκιάθο, με οδηγό την εξωστρεφια, δηλαδή την συνεργασία με άλλες ομάδες τον εξωτερικού ώστε τα παιδιά της Σκιάθου να έχουν την δυνατότητα να δοκιμαστούν από ομάδες τον εξωτερικού με μελλοντικό σκοπό τα επόμενα 4 χρόνια ένα παιδί να παίζει σε ομάδα του εξωτερικού με αφορμή και την λειτουργία του Αεροδρομίου. Ήδη η Seabirds έχει προγραμματίσει το πρώτο ταξίδι στο Bari της Ιταλίας, 25 με 28 Σεπτεμβρίου με παρουσία 15 παιδιών και όσων γονέων το επιθυμούν. ενώ διαθέτει, τεχνικό διευθυντή, προπονητές, παίκτες και σύστημα εγγραφής. 

Παράλληλα έχει χτίσει ισχυρές σχέσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Εύβοιας, παράρτημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Πειραιά, και είναι ανοιχτοί και σε άλλες συνεργασίες με σκοπό και τον αθλητικό τουρισμό. Όλα αυτά έχουν γίνει μετά από σκληρή δουλειά από όλους τους συνεργάτες χωρίς οικονομική βοήθεια από κάπου.

Τέλος θα ζητήσει ο Δήμος Σκιάθου να ανοίξει την αγκαλιά του στην προσπαθειά τους αυτή.