SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Από το Skiathos Palace ανακοινώθηκε η διοργάνωση του Παγκόσμιου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Master Laser2026

2024-08-25 19:27:43
Από το Skiathos Palace ανακοινώθηκε η διοργάνωση του Παγκόσμιου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Master Laser2026

Από το Skiathos Palace ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου ανακοίνωσε και επίσημα την Διοργάνωση του Παγκόσμιου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Master Laser 2026, μια αθλητικη διοργάνωση που όλα τα φώτα του υδάτινου αθλητισμού θα πέσουν στο νησί του Παπαδιαμάντη. Την ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Σ κ. Χρήστος Μασούρος στην καλοκαιρινή συνάντηση που έχει γίνει θεσμός από τον Όμιλο στο Skiathos Palace.

O κ. Μασούρος ευχαρίστησε για την στήριξη τους αδερφούς Δερβένη και το Skiathos Palace και για την μαγική βραδιά προς τα μέλη και τους φίλους του αθλήματος.  

Σε αυτή η μεγάλη διοργάνωση η μεγαλύτερη σε ομαδικό άθλημα που έχει γίνει στις Β. Σποράδες θα συμμετέχουν περίπου 200 χώρες, με 1000 αθλητές .

Τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε για την παρουσία της, την Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κα Ανδρονίκη Αναστασίου που παρέλαβε αναμνηστικά δώρα από τους μικρούς πρωταθλητές του Ομίλου, τον Δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αλέκο Ευσταθίου, τον Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και Νεολαίας Δημήτρη Καραθάνο, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Χρήστο Εμμανουήλ,  τους εφοπλιστές και δωρητές Δημήτρη & Νίκο Επιφανιάδη και τους πολλούς φίλους του ΝΟΣ που βρέθηκαν στο Skiathos Palace

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΟΥ

Photo Gallery