SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Το εντυπωσιακό Seven Seas Voyager στην Σκιάθο

2024-08-19 08:43:46
Το εντυπωσιακό Seven Seas Voyager στην Σκιάθο

Στην Σκιάθο βρίσκεται από τις πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου το εντυπωσιακό Seven Seas Voyager το οποίο όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες είναι ένα είναι ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που ανήκει στην εταιρεία Regent Seven Seas Cruises, η οποία είναι γνωστή για την παροχή πολυτελών ταξιδιών με κρουαζιερόπλοια. Το συγκεκριμένο πλοίο, κατασκευάστηκε το 2003 και έπειτα από εκτενή ανακαίνιση το 2026, θεωρείται ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα και πολυτελή της εταιρείας.

Το πλοίο λόγω της χωρητικότητας του, μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 705 επιβάτες με 447 μέλη πληρώματος στα πλαίσια της δισφάλισης μιας πολύ εξαιρετικά προσωπικής εξυπηρέτησης.

Το πλοίο έχει εκτόπισμα 42.363 τόνων και μήκος 206,5 μέτρα

Παροχές και διαμονή:

  • Σουίτες: Όλες οι καμπίνες είναι σουίτες με ιδιωτικά μπαλκόνια, παρέχοντας υψηλό επίπεδο πολυτέλειας, όπως προσωπικό μπάτλερ, πλήρως εξοπλισμένα μίνι μπαρ, και πολυτελή λευκά είδη.
  • Υπηρεσίες: Περιλαμβάνονται καθημερινά καναπεδάκια, δωρεάν Wi-Fi, και ειδικές παροχές όπως καφετιέρα illy και προϊόντα περιποίησης πολυτελείας.
  • Ψυχαγωγία και Δραστηριότητες: Το πλοίο προσφέρει εκλεκτά εστιατόρια, σπα, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και πολλές επιλογές για ψυχαγωγία, από ζωντανές παραστάσεις έως γευσιγνωσίες κρασιών.

Προορισμοί:

Το Seven Seas Voyager επισκέπτεται πάνω από 300 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εξωτικών προορισμών όπως η Ανταρκτική, η Αφρική, η Ασία και η Αυστραλία, ενώ προσφέρει ποικιλία σε δρομολόγια που κυμαίνονται από μια εβδομάδα έως σχεδόν τρεις μήνες.

Το πλοίο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια πολυτελή εμπειρία κρουαζιέρας με έμφαση στην ποιότητα και την άνεση​.

 

Γιώργος Κεχριώτης


Πληροφορίες: CruiseDig, CruiseMapper, RegentCruises.