SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ : Το ευχαριστήριο για τη μαγική βραδιά με τους "Χαΐνηδες"

2024-08-14 14:36:44
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ : Το ευχαριστήριο για τη μαγική βραδιά με τους

Μετά από μια μαγευτική βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλους εσάς που συνεισφέρατε στην επιτυχία της συναυλίας των Χαΐνηδων. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας, αυτή η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

 
Ευχαριστούμε το Δήμο Σκοπέλου, το δήμαρχο μας Σταμάτη Περίσση, για την οικονομική υποστήριξη, τον αντιδήμαρχο Σκοπέλου Δαμιανό-Ανάργυρο Μαντά για τη συνεχή προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα και τη Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ευαγγελία Μπέλλα, για την άμεση ανταπόκριση σε ό,τι χρειαστήκαμε. 
Ευχαριστούμε την εταιρεία «Seajets» για τη γενναιόδωρη προσφορά της στα εισιτήρια των καλλιτεχνών και το πρακτορείο του κ. Νίκου Τριανταφύλλου για την διαμεσολάβησή του στην έκπτωση αυτή. 
Ευχαριστούμε την εταιρεία «Cosmote» και συγκεκριμένα τον Νίκο Σκιαθίτη για την οικονομική βοήθεια που παρείχε στον Πολιτιστικό μας Σύλλογο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, που με την υποστήριξή τους κατέστησαν δυνατή την οργάνωση της βραδιάς και συγκεκριμένα:
KD Explorer
Lyrantzaki Eleftheria 
Παναγιώτης Σκοτίδας και ΣΙΑ ΕΕ
Ηλιοβασίλεμα
Hotel Filippos
Inkaholic 
Pasoumi
Skiathitis
Ρούγα
Φαρμακείο «Μαντάς Γεώργιος»
Nefeles Studio
Rodios
Donkey 
Μουριά
 Κτήμα Σταματίου
Skopelos experience
Frou frou
Όλγα Μαριδάκη
P`tharakia
Ελαιοτριβείο Αντωνίου
Καντίνα «Περιβολιού»
Καντίνα «Αη Γιάννης»
«Γαλάζιο», Αθηνά Ντάκη
Αγνάντι
Σουβλατζίδικο «Το Λούκι»
Βίλες Rodon
Αντώνης Μαριδάκης, Aegean Wave
Panormos beach
Ράνια Παναγιώτου, Ταξί
Γιώργος Γιολδάσης
Aramis
ΑΦΟΙ ΠΡΟΒΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Γιάννης Χρήστου, ταξί
 
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας, Γιώργο Ρουσέτη "Δρώμενα του τόπου μας" και SkiathosLife.gr
 
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ομάδα εθελοντών που εργάστηκαν ακούραστα για να διασφαλίσουν ότι όλα κύλησαν ομαλά, Γιώργο Μαριδάκη, Διαμαντή Σταματίου, Βασίλη Χατζηαθανασίου, Θανάση Βαΐτση, Νίκο Σταμούλη, Στέφανο Σταμούλη, Ιάσονα Ορφανό και Βασίλη Τσαπόγα, Δημήτρη Κοντό, Στέλιο Σταμούλη, Βαφίνη Δημήτρη και Κωνσταντίνα Μπάλα.
 
Ευχαριστούμε, τέλος, όλους εσάς, το κοινό μας, που με την παρουσία σας και τον ενθουσιασμό σας γεμίσατε την ατμόσφαιρα με ζεστασιά και ενέργεια. Είστε η καρδιά και η ψυχή αυτών των εκδηλώσεων, και σας ευγνωμονούμε που επιλέξατε να περάσετε τη βραδιά μαζί μας.
Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά στην επόμενη εκδήλωση μας.
 
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας