SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(video) Ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα ανάπτυξης του Γ.Σ Σκιάθου με τον Κων/νο Μελέτη

2024-08-02 15:30:50
(video) Ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα ανάπτυξης του Γ.Σ Σκιάθου  με τον Κων/νο Μελέτη

Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου το τετραήμερο Skiathos Player Development, ένα προπονητικό πρόγραμμα ατομικής ανάπτυξης αθλητών, με καλεσμένο τον Τεχνικό Διευθυντή της Eurohoops Academy, coach Κωνσταντίνο Μελέτη Μια διοργάνωση του ΓΣ Σκιάθου που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 50 περίπου παιδιών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκιάθου.

Ο Κωνσταντίνος Μελέτης, μέλος του ΣΕΠΚ, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αναπτυξιακούς προπονητές της χώρας, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας. Τα τελευταία χρόνια ηγείται του προπονητικού επιτελείου της Eurohoops Academy, της ακαδημίας του EuroLeague Legend, Θοδωρή Παπαλουκά, στην Αθήνα, η οποία έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες και αριθμεί πολλούς αθλητές στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ. Παράλληλα, είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του Eurohoops Olympia Basketball Camp, του καλύτερου καλοκαιρινού μπασκετικού καμπ της χώρας, το οποίο πραγματοποιείται επί 20 έτη στην Αρχαία Ολυμπία, και από όπου, έχουν περάσει χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες, ορισμένοι από τους οποίους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στις κορυφαίες διοργανώσεις της Ελλάδας αλλά και στην Εθνική μας ομάδα. 

Ο coach κ. Κωνσταντίνος Μελέτης έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση της Eurohoops Academy που διευθύνει ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Στο SkiathosLife.gr o κ. Μελέτης αναφέρθηκε στην σημαντική σχέση με το άθλημα που μπορεί να αναπτυχθεί στην μικρή ηλικία οταν δοθούν οι σωστές βάσεις και αξίες όπως στον Γ.Σ. Σκιάθου συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια με τον προπονητή Κωνσταντίνο Κρίτσαλο που ως αποτέλεσμα θα έχει και την βαθμολογική επίδοση.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΡΙΣΣΗ (ΚΛΙΚ)

 

 

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ SKIATHOSLIFE.GR ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΖΟΥΜΑ