Ζευγάρι κολυμπούσε στο Πήλιο και ένιωσε έντονη αδιαθεσία – Σωτήρια επέμβαση από ναυαγοσώστη Ευ. Νασιάκο [εικόνες]
2024-08-01 13:44:07![Ζευγάρι κολυμπούσε στο Πήλιο και ένιωσε έντονη αδιαθεσία – Σωτήρια επέμβαση από ναυαγοσώστη Ευ. Νασιάκο [εικόνες]](https://skiathoslife.gr/data/skiathos/1722519869720266080_.jpg)
Σωτήρια ήταν η επέμβαση του ναυαγοσώστη της Inaction, Ευάγγελος Νασιάκου σήμερα το μεσημέρι σε πολυσύχναστη παραλία του Πηλίου. Ειδικότερα, γύρω στις 12.00 στην παραλία της Ξινόβρυσης, και ενώ υπήρχε αναρτημένη κίτρινη σημαία, ο Ευάγγελος Νασιάκος αντιλήφθηκε αριστερά του πύργου ένα ζευγάρι νεαρών ηλικίας 30 και 25 χρονών στη θάλασσα να έχουν πρόβλημα.
Άμεσα κινήθηκε κοντά τους με την βοήθεια της τορπίλης τους προσέγγισε. Η κοπέλα βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση με τον ναυαγοσώστη να καταφέρνει και την βγάλει στην ακτή, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και έβγαλε και νεαρό άνδρα.
Ο ναυαγοσώστης της Inaction τους παρείχε τις πρώτες βοήθειες και αφού βεβαιώθηκε ότι όλα είναι καλά στην υγεία τους, ενημέρωσε τον σταθμό λιμενικής Αρχής Τρικερίου για το περιστατικό.
Είναι σαφές ότι η παρουσία ναυαγοσώστη στις παραλίες προσφέρει ασφάλεια και κάλυψη αρκεί να δείχνουν και οι λουόμενοι ατομική ευθύνη και να αναγνωρίζουν τους αντικειμενικούς κινδύνους.


Πηγή: thenewspaper.gr