SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

«Περίμενα με covid 4 ώρες στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου»

Κατέθεσε εγγράφως το παράπονό του, στη Διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου» 2024-08-01 08:31:58
«Περίμενα με covid 4 ώρες στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου»

Η πρόσφατη εμπειρία του από το Νοσοκομείο Βόλου θα του μείνει για πάντα, καθώς όπως ανέφερε Βολιώτης στο magnesianews.gr και τη ΜΑΓΝΗΣΙΑ, όχι μόνο περίμενε με κορωνοϊό 4 ώρες στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, αλλά έφυγε άπραγος χωρίς καν να λάβει κάποια αγωγή.
Ο Α.Κ. – το όνομά του καταγγέλλοντος βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας- μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου στις 20 Ιουλίου, καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό, 39, μετά από την παραίνεση ιδιώτη γιατρού και ιδιωτικής κλινικής της πόλης.
«Το βράδυ και μεταξύ 21:30 με 21:45 λόγω της επιμονής του πυρετού επισκέφθηκα τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου. Με την επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας, την δήλωσή μου ότι διαγνώσθηκα με covid 19 καθώς επίσης και τα υποκείμενα χρόνια νοσήματα, που με ταλαιπωρούν (καρδιά, έχω υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς), σακχαρώδη διαβήτη (κάνω ινσουλίνη), υψηλή πίεση και τα τελευταία δύο χρόνια πρόβλημα με τα νεφρά. Μετά από αναμονή περίπου 4 ωρών αναγκάστηκαν να φύγω, διότι δεν υπήρχε περίπτωση να με δει κάποιος γιατρός σύμφωνα με τη δήλωση της ιατρού που έκανε τη βάρδια της. Είμαι 75 ετών, τι άλλο έπρεπε να έχω για να μου δώσουν σημασία και να με δουν ώστε να μου συνταγογραφήσουναντιικά φάρμακα, που πιθανόν να ήταν απαραίτητα. Πριν 2-3 ημέρες άκουσα στις ειδήσεις ότι ηλικιωμένη 67 ετών απεβίωσε λόγω της ίδιας αντιμετώπισης. Πόσο λοιπόν αξίζει η ζωή ενός συνανθρώπου, κατά την άποψη των υπευθύνων, που διοικούν τα Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας, ή του Υπουργού Υγείας».
Ο διαμαρτυρόμενος πολίτης, πιστεύοντας ότι τουλάχιστον θα έπρεπε να είχε εξεταστεί στο Τμήμα Επειγόντων και να του είχε δοθεί μία οδηγία για το πως θα αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Συνέταξε τα παραπάνω λόγια και περιέγραψε το περιστατικό σε επιστολή του που την κατέθεσε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, κάνοντάς της γνωστό το τι συνέβη.

 
 Πηγή: magnesianews.gr