SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Συμμετοχή & ομιλία κ. Καραγιάννη Ιωάννη στο 1ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Οικονομικών

2024-07-16 13:05:51
Συμμετοχή & ομιλία κ. Καραγιάννη Ιωάννη στο 1ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Οικονομικών

Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2024, ο κύριος Καραγιάννης Ιωάννης, broker των Γραφείων Remax Δομή, σε Βόλο και Σκιάθο, βρέθηκε καλεσμένος. Ομιλητής στο 1ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Οικονομικών, το οποίο έλαβε χώρα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η διάρκεια του Συνεδρίου ήταν τετραήμερη, με την έναρξη να γίνεται τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και τη λήξη αυτού την Πέμπτη 18 Ιουνίου. Η Ομιλία και το workshop της Remax Δομή, με ομιλητή τον κύριο Καραγιάννη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιουνίου και το θέμα συζήτησης ήταν « Τί είναι το real estate και ποια τα hard & soft skills ενός επαγγελματία;». Η Ομιλία επικεντρώθηκε στην ανάλυση του τί είναι το real estate και πως μπορεί ένας απόφοιτος και τελειόφοιτος να αποτελέσει τον επαγγελματία του μέλλοντος. Παρουσιάστηκαν όλα τα προσόντα που μπορεί κάποιος να πάρει από την εκπαίδευση, καθώς και όλα εκείνα που πρέπει να επενδύσει και να επικεντρωθεί, όχι μέσω της εκπαίδευσης αλλά κυρίως μέσω της εμπειρίας και της τριβής με το επάγγελμα.

Με τη λήξη της Ομιλίας, ο κύριος Καραγιάννης συζήτησε και δέχτηκε ερωτήσεις τόσο από φοιτητές, όσο και από καθηγητές, δημιουργώντας έναν εποικοδομητικό διάλογο γύρω από το real estate και τον ορισμό του επαγγελματία.

Η Remax Δομή, συμμετείχε και ως χορηγός στο Συνέδριο συνεισφέροντας στην πραγματοποίηση και διοργάνωσή του, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο κοντά είναι στους νέους επαγγελματίες της πόλης και όχι μόνο μα και την τοπική κοινωνία. Για ακόμη μία φορά ο κύριος Καραγιάννης επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία του με τους τοπικούς φορείς εκπαίδευσης και υποσχέθηκε μελλοντική στήριξη και συνεργασία.

Μετά τη λήξη της Ομιλίας, ο κύριος Καραγιάννης συνομίλησε με καθηγητές του Τμήματος και άλλους προσκεκλημένους καθηγητές, σχετικά με θέματα οικονομίας και real estate σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.