SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στα δικαστήρια ζευγάρι από τη Σκόπελο για ενδοοικογενειακή βία

Τον 35χρονο σύζυγό της κατήγγειλε μητέρα δύο παιδιών για ενδοικογενειακή βία 2024-06-30 08:21:03
Στα δικαστήρια ζευγάρι από τη Σκόπελο για ενδοοικογενειακή βία

 

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε το πρωί της Παρασκευής ένας 35χρονος, ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι της προκάλεσε εκδορές και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ο οποίος υποστήριξε ότι δε συνέβη τίποτα και πως η νύφη του ζηλεύει παθολογικά τον γιο του, με αποτέλεσμα να προκαλούνται προβλήματα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr περιγράφοντας τα γεγονότα είπε πως το ζευγάρι με τα δύο τους παιδιά πήγαν να τον επισκεφτούν και πως δίχως αφορμή η σύντροφος του γιου του «πετάχτηκε» έξω από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε πως ο 35χρονος ήθελε να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με το μάρτυρα ο κατηγορούμενος της ζήτησε παρακλητικά να σηκωθεί και να φύγει. Εκείνη συμφώνησε, όμως μόλις έστριψε από το σπίτι και απομακρύνθηκε λίγα μέτρα, κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Στο ίδιο ύφος ο ίδιος ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως, η σύντροφός του μετά τη γέννηση των δύο τους παιδιών έγινε υπερβολικά ζηλιάρα και πως κάνει «εφόδους» ακόμη και στο συνεργείο όπου εργάζεται, προκειμένου να ερευνήσει αν ο 35χρονος συναντά εκεί κάποια ερωμένη.

Σημειώνεται πως η σύζυγος του 35χρονου δεν παρέστη στο δικαστήριο, το οποίο λόγω αμφιβολιών, παρέπεμψε το αυτόφωρο σε ρητή δικάσιμο για τις 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Μέχρι τότε επέβαλε τον όρο το ζευγάρι να μην έχει επαφές.