Ένα πλωτό του Λιμενικού και ένα περιπολικό όχημα υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου στην παραλία Εύβοια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline.gr οι αρχές εντόπισαν το όχημά του στην παραλία Αγίας Άννας, ενώ βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο καθώς και τα κλειδιά του σπιτιού του.

Οι Αρχές μπήκαν με τα κλειδιά στο σπίτι του, όπου βρήκαν το ραδιόφωνο ανοιχτό, ενώ το κινητό του βρίσκονταν και αυτό μέσα στο σπίτι.

Ο αγνοούμενος δεν είναι μόνιμος κάτοικος της Εύβοιας αλλά μένει στη Αθήνα και διατηρεί εξοχική κατοικία στην Αγία Άννα.

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Τις βραδινές ώρες την 22.06.2024, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές του Μαντουδίου, της Σκοπέλου, της Σκιάθου και της Κύμης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έναν 69χρονο ημεδαπό, ο οποίος πιθανόν να μετέβη στην παραλία Αγίας Άννας Μαντουδίου και αγνοείται. Συγκεκριμένα, τις μεσημβρινές ώρες την 22.06.2024 εντοπίστηκαν στην παραλία προσωπικά αντικείμενα, τα οποία, μετά από διερεύνηση, πιθανόν να ανήκουν στον 69χρονο, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει εντοπιστεί. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικά σκάφη. Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο της Π.Α., ενώ από ξηράς έρευνες πραγματοποιήθηκαν και από όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.