SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[εικόνες] Εκατοντάδες συμμετοχές στο ALONISSOS CHALLENGE 2024 | Δείτε τους νικητές και φωτορεπορτάζ

2024-06-24 06:53:37
[εικόνες] Εκατοντάδες συμμετοχές στο ALONISSOS CHALLENGE 2024 | Δείτε τους νικητές και φωτορεπορτάζ
Επιμέλεια : Νίκος Τζούμας / Γιώργος Κεχριώτης
 
Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 17ος Φυσιολατρικός Αγώνας Alonissos Challenge 2024 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αλοννήσου ενώ την επιμέλεια της οργάνωσης είχε το My Race. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 137 άτομα από τα οποία 22 στον αγώνα 20χλμ, 69 στον αγώνα 10χλμ και 46 παιδιά στα 2 χλμ kids. 

Mε εντυπωσιακή επίδοση η Ιωάννα Ελευθερίου κατέκτησε την 1η Θέση συνολικά στα 20χλμ και ακολούθησε ο Urquhart Hannah και στην τρίτη θέση ο Βαλιάντζας Χρήστος

Στα 10χλμ η κούρσα ήταν οικογενειακή υπόθεση αφού ο Οlsen Krijtian κατέκτησε την πρώτη θέση και η γυναίκα του Olsen Elisa την τρίτη θέση. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Schmid Benjamin 

Στην κούρσα των 2χλμ για παιδιά πρώτος ήρθε ο Ντολλάνι Εμιοελ, δεύτερος ο Toska Ysen και τρίτος ο Αλεξανιάν Αλέξανδρος.

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου ευχαρίστησε θερμά την ομάδα εργασίας του Δήμου Αλοννήσου που συστάθηκε για τη διοργάνωση του 17ου Φυσιολατρικού Αγώνα “Alonnisos Challenge 2024”, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ομάδα του My Race και τον κ. Νίκο Πόλια, τον κ. Φλέγκα Κωνσταντίνο, μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Olympians Eλλάδος, χάλκινο Παγκόσμιο πρωταθλητή υδατοφαίρισης με την Εθνική Ανδρών καθώς και τον κ. Δημήτρη Μούγιο, πρωταθλητή της κωπηλασίας και αργυρό Ολυμπιονίκη μέλος του Δ.Σ της Ένωση συμμετασχόντων σε ολυμπιακούς αγώνες, Olympians Ελλάδος που τίμησαν με την παρουσία τους στον Φυσιολατρικό Αγώνα Alonissos Challenge 2024.
Θερμές ευχαριστίες στον επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ) κ. Ξενοφώντα Φλέτσα και την ομάδα του καθώς και τη γενικό ιατρό κα. Θεοπίστη Γιαννακού του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΠΙ) Αλοννήσου, τον οδηγό ασθενοφόρου του ΠΠΙ Αλοννήσου Βαγγέλη Κυριαζή, την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κα Ρηγίνα Σκλαβου, τον καρδιολόγο κ. Δημήτρη Βούζα, τον καρδιολόγο κ. Γιάννη Φουσκαρίνη για την υγειονομική κάλυψη του Φυσιολατρικού Αγώνα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς, τις τοπικές επιχειρήσεις ,τους εθελοντές αλλά και τους εμπλεκόμενους φορείς που υπήρξαν αρωγοί στην ομαλή διεξαγωγή  του Αlonissos Challenge 2024.
Mέγας Χορηγός Μεταφοράς : SEAJETS
Χορηγός Επικοινωνίας: SKIATHOSLIFE
Καταλύματα :
Μarpunta Resort Αlonissos by Santikos Collection, περιοχή Μαρπούντα
Angelos Design Suites, Πατητήρι
Ξενοδοχείο 4 Eποχές, Στενή Βάλα
Ξενοδοχείο Casa Nina, Πατητήρι
Ξενοδοχείο «Κάβος», Πατητήρι
Ξενοδοχείο «Γοργόνα»,Ρουσούμ Γυαλός
Eνοικιαζόμενα Δωμάτια «Μyriam Studios», Πατητήρι
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «Nostos Rooms». Ρουσούμ Γυαλός
Εστίαση:
Εστιατόριο «Ακρογιάλι», Πατητήρι
Εστιατόριο «Αρχιπέλαγος», Πατητήρι
Εστιατόριο «Εξάντας», Πατητήρι
Εστιατόριο « Όστρια», Πατητήρι
Εστιατόριο «Πανούλης», Βότση
Εστιατόριο «Τζιζιφιά», Πατητήρι
Sunset Café Bar, Άγιος Ονούφριος

Photo Gallery