SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ |Γράφει ο Γιώργος Κεχριώτης

Τα εφτά δευτερόλεπτα που φάνηκαν αιώνας, κάνοντας το ματς.. θρίλερ! 2024-06-14 21:47:46
Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ |Γράφει ο Γιώργος Κεχριώτης

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς και να στεφθεί "Πρωταθλητής Ελλάδος" για σαραντακοστή φορά στην ιστορία του, κάνοντας την ανατροπή στην σειρά των τελικών με συνολικό σκορ 3-2.

Το αποκορύφωμα του αγώνα κρίθηκε στα τελευταία 7 δευτερόλεπτα, όπου ενώ ήταν να ξεκινήσει σε θέση επίθεσης ο Ολυμπιακός με τον Γκος, δεν έφυγε η μπάλα γρήγορα από τα χέρια του παίκτη με αποτέλεσμα οι διατητές να δώσουν την μπάλα στην κατοχή του Παναθηναϊκού καθώς πέρασε το χρονικό διάστημα των πέντε δευτερολέπτων που αναφέρεται στον κανονισμό.

Με κατοχή λοιπόν στα 7,1 δευτερόλεπτα ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την επίθεση και κερδίζει φάουλ ο Γκριγκόνης ο οποίος ευστοχεί σε δυο βολές και κερδίζει το Πρωτάθλημα Ελλάδος της σεζόν 2023 -2024 με σκορ 87 - 82.

Στο τέλος του αγώνα ο ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με το μικρόσφωνο στα χέρια του ευχαρίστησε όλους τους φίλους του τριφυλλιού για την στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα για το οποίο και δικαιώθηκαν εις διπλούν την φετινή σεζόν με τον Ευρωπαϊκό και τον Εγχώριο τίτλο.

Αναλυτικά τα στατιστικά του πέμπτου τελικού από την αθλητική εφαρμογή: SofaScore

 

Γιώργος Κεχριώτης