SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σκόπελος: Καθαρισμός στο Νεράκι της Σκιάς

Καθαρισμός στον οικισμό που βρίσκεται στην Βορειοδυτική είσοδο της Γλώσσας 2024-06-14 12:03:49
Σκόπελος: Καθαρισμός στο Νεράκι της Σκιάς
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του σημείου "Νεράκι" που ανήκει στον οικισμό της Σκιάς και βρίσκεται στην βορειοδυτική είσοδο του χωριού της Γλώσσας. Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας Ευαγγελία Μπέλλα, ευχαρίστησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, τον φίλο της Μάθιου Μπλόξαμ για την εθελοντική του δράση. 
Σύμφωνα με την Πρόεδρο, στο μέρος που έγινε ο καθαρισμός υπήρχε αρκετή άναρχη βλάστηση και πάρα πολλά αγκάθια.
Η διάρκεια του καθαρισμού ήταν συνολικά ένας ολόκληρος μήνας με σκληρή δουλειά του κου Μπλόξαμ. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της Προέδρου, ο ήλιος βλέπει και πάλι τις πτυχές του όμορφου αυτού μέρους.
Στην ανακόινωση της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότηας Γλώσσας αναφέρεται ότι, προσεχώς θα ακολουθήσουν μια σειρά καλλωπιστικών επεμβάσεων στην παραπάνω περιοχή, με την συνδρομή και της κας. Χέδερ Ντάραμ η οποία θα συμβάλει με την προσφορά φυτών.
"Χιλιάδες μπράβο, χαίρομαι αφάνταστα που βλέπω ότι συνδημότες μας, ετεροδημοτες μας και μη, που έχουν τόσο πολύ ευαισθητοποιηθεί και προσφέρουν με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί!", αναφέρει η Πρόεδρος στην ανακοίνωση της και κλείνει στέλνοντας μήνυμα στήριξής της συνέχειας του καλού από την πλευρά του Δήμου Σκοπέλου και των μελών της Κοινότητας Γλώσσας τα οποία αγκαλιάζουν και θαυμάζουν πράξεις που δείχνουν ευαισθητοποιήση στις ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του.

Photo Gallery