SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σεμινάριο του ΣΕΗ Μαγνησίας για τις βασικές αρχές φωτισμού

2024-06-11 13:23:20
Σεμινάριο του ΣΕΗ Μαγνησίας για τις βασικές αρχές φωτισμού

Σεμινάριο – παρουσίαση με θέμα: «Βασικές αρχές φωτισμού & Εφαρμογές» από την εταιρεία LEDVANCE διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) σε συνεργασία με την Επαγγελματική & Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ) και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, όπως σημειώνει σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε.

Ο κ. Κώστας Καούρης Μηχανικός πωλήσεων, ο κ. Βαλάντης Αθανασιάδης  Μηχανικός πωλήσεων , ο κ. Αναστάσιος Μάρας Διευθυντής Πωλήσεων και ο κ. Παντελής Πανταζόπουλος Διευθυντής Προϊόντων της εταιρείας LEDVANCE  ενημέρωσαν αναλυτικά για τον σωστό φωτισμό και τα οφέλη του και παρουσίασαν  τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την παρουσίαση – εκπαίδευση τα μέλη του ΣΕΗΜ, της ΕΕΤΕΜ, αλλά και εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές τους από το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού και από τις  Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ καθώς αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό  την πρόσκληση και παρευρέθηκαν μαζικά στο σεμινάριο.

 

Πηγή:magnesianews.gr