SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Παρεμβάσεις αποκατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Δημοτική Ενότητα Σαρανταπόρου

Αυτοψία πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού 2024-06-08 11:18:26
Παρεμβάσεις αποκατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Δημοτική Ενότητα Σαρανταπόρου

Αυτοψία στις εν εξελίξει εργασίες του επαρχιακού οδικού δικτύου στη δημοτική ενότητα Σαρανταπόρου του δήμου Ελασσόνας , πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας κ. Κώστα Κουλιό.
Σε πρώτη φάση βρίσκονται σε εξέλιξη, εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων του οδικού δικτύου από Καλλιθέα -προς Καλύβια ενώ παράλληλα με στόχο την οδική ασφάλεια, πραγματοποιείται και διαγράμμιση του κεντρικού άξονα από Ελευθεροχώρι έως τα όρια του νομού Κοζάνης .
Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Ελασσόνας Δημήτρης Καρανίκας και Αθανάσιος Γεροφωκάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βιβή Γκουγκούλη και Θωμάς Κωσταφάκας.
Επίσης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλυβίων κ. Άλκης Παλάγκας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας Θωμας Βαρνάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλέας Κώστας Βασιλείου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκουδίου Νίκος Χατζής και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αζώρου Φώτης Τζιόκας.
Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας και της συζήτησης που ακολούθησε η κΓαλλιού ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αλλά και συνολικά για τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων καθώς επίσης και για την ανάγκη καθαρισμού των υδατορεμάτων της περιοχής.
Αμέσως μετά η κ. Γαλλιού ανέφερε «Προτεραιότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα είναι η από κοινού διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες για την ανάδειξη και επίλυση κάθε μικρού και μεγάλου ζητήματος που αφορά την κάθε περιοχή».

Photo Gallery