SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σε Σκόπελο & Αλόννησο ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

2024-06-08 10:07:32
Σε Σκόπελο & Αλόννησο  ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορειών Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος θα επισκεφθεί την Σκόπελο και την Αλλόνησο τις ημέρες 21 Ιουνίου έως 24 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου ξεκινά την Παρασκευή 21 Ιουνίου την ημέρα της άφιξης του στην Σκόπελο. Το ίδιο απόγευμα στις 7μ.μ. θα βρίσκεται στην Ι.Μ. Αγίας Βαρβάρας όπου και θα τελεστεί ο Εσπερινός αλλά και μια μοναχική κουρά της Αδερφής Ιωάννας.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου (Ψυχοσάββατο) ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Θεία Λειουργία στην Γλώσσα Σκοπέλου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το απόγευμα στις 6μ.μ. θα επισκεφθεί την Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμμου και στις 7μ.μ. στην Ι.Μ. Ευαγγελίστριας θα τελέσει τον Εσπερινό και την μοναχική κουρά του κου Βασίλειου Πούλιου.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου (Κυριακή της Πεντηκοστής) ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Σκοπέλου και θα αναχωρήσει για την Αλόννησο. Την Δευτέρα 24 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) θα τελέσει στην Αλόννησο την Θεία Λειτουργία και θα αναχωρήσει για το Μαντούδι.

Γιώργος Κεχριώτης