SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Δήμος Σκοπέλου: Μουσικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την «ιπτάμενη» πιανίστρια!

2024-06-05 14:47:04


Μέσα από ένα πρωτότυπο μουσικό βίντεο ο Δήμος Σκοπέλου επιλέγει να απευθύνει κάλεσμα στο ταξιδιωτικό κοινό

https://www.youtube.com/watch?v=Q9lcG_R14js.

Τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο με τη στήριξη πλήθους εθελοντών, τοπικών επιχειρήσεων και της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου με τις οδηγίες του σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη.  
Πρωταγωνίστρια είναι η δημοφιλής «ιπτάμενη» πιανίστρια Ελένη Ξυδιά που έχει γίνει γνωστή για τον ευφάνταστο τρόπο που «ταξιδεύει» το κοινό της μέσα από μελωδίες με φόντο τα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας.

«Η Σκόπελος ήταν ο επόμενος “σταθμός” για την αξιόλογη μουσικό με στόχο μια καλλιτεχνική δημιουργία που θα εκπέμπει καλοκαιρινή αύρα και θετική ενέργεια και θα αξιοποιηθεί από τον Δήμο Σκοπέλου για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής του προορισμού», εξηγεί η Πρόεδρος της Επιτροπής  Τουρισμού Εύα Καραμεσίνη.

Ο Δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά την πιανίστρια Έλενα Ξυδιά, τον σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη καθώς και τις επιχειρήσεις  SkiathosLife, Seajets, Aegean Flying Dolphins, Pera Apartments, Magic Cars, Decimo Caffè, Stargaze villas, Paraiso BeachBar, Καντίνα στον Αϊ Γιάννη, Φούρνος "Κοχύλης", εστιατόριο "Στου Δημητράκη" και παραδοσιακή ταβέρνα "Κυρατσώ" για την αφιλοκερδή και πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της πρωτότυπης δράσης.