SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ανατολικό Πήλιο: Του έκανε αγωγή για αυθαίρετη κατασκευή και πυροβολούσε στον αέρα!

Δύο συλλήψεις μετά από μηνύσεις, αύριο θα δικαστούν στο αυτόφωρο 2024-06-04 08:11:48
Ανατολικό Πήλιο: Του έκανε αγωγή για αυθαίρετη κατασκευή και πυροβολούσε στον αέρα!

Παραλίγο τραγική κατάληξη είχε η καταγγελία ενός 75χρονου στην Πολεοδομία για αυθαίρετη κατασκευή από τον γείτονά του σε χωριό του , καθώς ο 55χρονος που έχει μόνιμη κατοικία δίπλα από το σπίτι του πρώτου έβγαλε καραμπίνα και πυροβολούσε στον αέρα, βρίζοντας και απειλώντας τον.

Ο πρώτος, μόνιμος κάτοικος του χωριού, μάλωσε με τον 75χρονο γείτονά του για μια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή που έστησε στην αυλή του, γεγονός που ενόχλησε τον ηλικιωμένο, ο οποίος φέρεται να τον κατήγγειλε στην Πολεοδομία. Ο 55χρονος έλαβε την κλήση την περασμένη Παρασκευή και μόλις ο 75χρονος εμφανίστηκε την Κυριακή στο εξοχικό του, δημιουργήθηκε το επεισόδιο.

 

Ο 55χρονος πήρε μια καραμπίνα, πήγε στην διπλανή αυλή και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, έβριζε και απειλούσε, με τον 75χρονο τρομοκρατημένο να κλείνεται στο σπίτι του και να καλεί την Αστυνομία.
Οι δύο γείτονες μέχρι πριν ένα χρόνο διατηρούσαν καλές σχέσεις, ενώ ο 55χρονος φρόντιζε το εξοχικό του 75χρονου που ζει μόνιμα στην Αθήνα, καθώς τους χωρίζει μια μεσοτοιχία. Μόλις όμως έλαβε την κλήση για το Δικαστήριο σήκωσε το χωριό στο πόδι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, μέσα στην αυλή του γείτονα, ο οποίος όταν έφτασε η αστυνομία κατέθεσε μήνυση για απειλή και εξύβριση.
Ο 55χρονος κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και οι δύο μαζί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές, από όπου ζήτησαν προθεσμία για αύριο Τετάρτη και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή:magnesianews.gr