SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στην κάλπη την Κυριακή 2 Ιουνίου οι ξενοδόχοι της Σκιάθου

Εκλέγουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο 2024-06-01 21:33:21
Στην κάλπη την Κυριακή 2 Ιουνίου οι ξενοδόχοι της Σκιάθου

 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου «Μπούρτζι», θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιήσει τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Διοικητικών Οργάνων της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων έγινε με την από 31/05/2024 απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης και καταρτίστηκαν τα ψηφοδέλτια για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, που έχουν ως εξής:

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

1

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του Κωνσταντίνου

 

2

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου

 

3

ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του  Νικολάου

 

4

ΒΟΝΤΖΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ του Ιωάννη  

 

5

ΔΙΟΛΕΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ του Νικολάου

 

6

ΚΑΡΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑ του Βασιλείου

 

7

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Θεοδώρου

 

Ο ψηφοφόρος μπορεί να βάλει έως και πέντε (5) σταυρούς

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

1

ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Παναγιώτη

 

2

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΜΑΪΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Παναγιώτη

 

3

ΧΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Φωτίου 

 

Ο ψηφοφόρος μπορεί να βάλει έως και τρεις (3) σταυρούς

 

 

Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις:

α) έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής και

β) των Αρχαιρεσιών

Τα μέλη της Ένωσης θα εκπροσωπούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 3, παρ. 3, εδάφια α έως ε του καταστατικού. Οι διατάξεις αυτού παρατίθενται αυτούσιες ως έχουν καταγραφεί στο κείμενο αυτού, ήτοι:

 

Άρθρο 3

3. Τα ως άνω μέλη εκπροσωπούνται στην Ένωση ως εξής:

α) Επί ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που τελούν υπό ατομική εκμετάλλευση από το φυσικό πρόσωπο υπέρ του οποίου έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας.

β) Επί ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που λειτουργούν με τη μορφή προσωπικής (Ομόρρυθμης ή Ετερόρρυθμης) Εταιρείας από τον εταίρο διαχειριστή (ή ένα των διαχειριστών) ή από τον ομόρρυθμο εταίρο, που υποδεικνύεται από τους λοιπούς εταίρους.

γ) Επί ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που λειτουργούν με τη μορφή Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.), από τον εταίρο διαχειριστή (ή ένα των εταίρων διαχειριστών) ή από τον εταίρο, υπέρ του οποίου έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας ή αυτόν που θα υποδείξει εγγράφως ο διαχειριστής.

δ) Επί ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που λειτουργούν με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας (Α.Ε.), από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ή τον Διευθύνοντα ή Εντεταλμένο Σύμβουλο, κι εφόσον αυτοί έχουν και την ιδιότητα του μετόχου ή αυτόν που θα υποδείξει εγγράφως το Δ.Σ. της Α.Ε.

ε) Επί ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που λειτουργούν με τη μορφή Κοινοπραξίας, από τον τυχόν υπάρχοντα διαχειριστή ή από τον κοινωνό που έχει νομίμως εξουσιοδοτηθεί από τους λοιπούς.