SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) "ΖΟΡΜΠΑΔΕΣ" Σκιάθου : Την ανησυχία τους εκφράζουν κάτοικοι σε περίπτωση εκτακτης ανάγκης | τι απαντάει η Δημοτική Αρχή

2024-05-30 22:43:44
	(εικόνες)

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες : Νίκος Τζούμας

 

Την ανησυχία τους εκφράζουν με επιστολή τους μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής "Ζορμπάδες" Σκιάθου προς την Δημοτική Αρχή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου (ΤΕΣΟΠΠ) και τις αρχές του τόπου για την κατάσταση που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο και τον πλημμελή καθαρισμό των φυτών στην γύρω περιοχή. Στην ανακοίνωσή τους που δημοσιοποιεί το Skiathoslife.gr (χωρίς τα ονόματά τους) οι κάτοικοι αφήνουν αιχμές πως η Δημοτική Αρχή δεν τήρησε τις υποσχέσεις που τους έδωσε και πως οι ίδιοι προσπαθούν με τα λίγα μέσα που διαθέτουν να διορθώσουν τις ατέλειες οι οποίες παραμένουν και σε περίπτωση φωτιάς ή πλημμύρας κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. 

Το Skiathoslife.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιάννη Γιαννίτση ο οποίος ανέφερε, πως λίγες ημέρες πριν γίνει αποδέκτης της επιστολής, ειδικά μηχανήματα του Δήμου επιχείρησαν στην περιοχή και διόρθωσαν ή αποκατάστησαν τυχόν προβλήματα στο οδικό δίκτυο σε μια περιοχή που πράγματι έχει προβλήματα. Παρόλα αυτλα σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο θα υπάρξουν και άλλες ενέργειες βελτίωσης της κατάστασης τις επόμενες ημέρες.