SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(video&εικόνες) ΣΟΥΛΑ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ: Οι κοροϊδίες και τα ψέμματα Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσουν στην κάλπη

Η υπ. Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε το Δήμο Σκιάθου και τις Υπηρεσίες 2024-05-25 13:29:02
(video&εικόνες) ΣΟΥΛΑ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ: Οι κοροϊδίες και τα ψέμματα Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσουν στην κάλπη

Στην Σκιάθο βρέθηκε χθες και σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής κα Σούλα Βακουφτσή. Κατά την παραμονή της επισκέφτηκε το Δήμο Σκιάθου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Θοδωρή Τζούμα, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε σε Υπηρεσίες όπως το Αστυνομικό Τμήμα, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο καθώς και το Διεθνές Αεροδρόμιο. Ιδιαίτερα όμως ήταν η συνάντηση της με τον κ. Ριζοδήμο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου συζήτησε τα προβλήματα στέγασης και υποστελέχωσης. 

Σήμερα η κα Βακουφτσή αναχώρησε για την Σκόπελο όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο κ. Περίσση, θα επισκεφτεί, το Αστυνομικό Τμήμα, το Κέντρο Υγείας, το Λιμεναρχείο ενώ το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξενία θα συζητήσει με φορείς και πολίτες. 

Καθόλη την παρουσία της στις Σποράδες την κα Βακουφτσή συνοδεύει η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Β. Σποράδων κα Αμαλία Γραββάνη, ενώ στην Σκόπελο αναμένεται να βρεθείο και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Β. Σποράδων κα Αννα Μαρία Παπαδημητρίου

Λίγο πριν την αναχώρησή της από την Σκιάθο μίλησε στην κάμερα του Skiathoslife.gr (κλικ)

 
 

Photo Gallery