SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Συνάντηση εργασίας του Αντιδημάρχου Αλοννήσου κ. Καραμαλή με Βόζενμπεργκ & Γαλλιού

2024-05-20 11:21:13
Συνάντηση εργασίας του Αντιδημάρχου Αλοννήσου κ. Καραμαλή με Βόζενμπεργκ & Γαλλιού

 

Συνάντηση εργασίας, με την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψηφία κ. Ελίζα Βόζενμπεργκ καθώς και με την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισα κ. Μαρία Γαλλιού, πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλοννήσου, κ. Νίκος Καραμαλής.

Κατά τη διάρκεια της μακράς συνάντησης συζητήθηκαν ενδελεχώς θέματα υποδομών του Δήμου Αλοννήσου, καθώς και του δημοτικού λιμενικού ταμείου, του οποίου έχει την προεδρία ο κ. Καραμαλής.

Μεταξύ άλλων, η συζήτηση επικεντρώθηκε και στις προοπτικές αναβάθμισης και ανάπτυξης των υφιστάμενων υποδομών του νησιού καθώς και της προβολής της Αλοννήσου μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ο κ. Καραμαλής, με το πέρας της συνάντησης, ευχαρίστησε θερμά τόσο την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρία Γαλλιού όσο και την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψηφία κ. Ελίζα Βόζενμπεργκ για την άψογη συνεργασία. Όλοι οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των εργασιών και των συναντήσεων με σκοπό την υλοποίηση όλων των απαραίτητων δράσεων που αποβλέπουν στην αναβάθμιση των υποδομών του νησιού της Αλοννήσου.