SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Μήνυμα Αχιλλέα Μπέου - Για το Πασχαλινό φύλλο

2024-05-02 08:48:17

Εορτάζοντας την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιο Πάσχα, τις ψυχές μας, τόσο ως άτομα όσο και συνολικά ως κοινωνία, διακατέχουν ή τουλάχιστον πρέπει να διακατέχουν συναισθήματα Αγάπης, Αλληλοκατανόησης και Αλληλεγγύης

Ως Δημοτική Αρχή, τηρούμε την ηθική μας αρχή και δέσμευση  πως ιδιαίτερα αυτές τι μέρες δεν πρέπει να μένει μόνος κανείς. Όταν άλλοι στερούνται της παραμικρής ευαισθησίας και επιδίδονται σε ενέργειες κακοήθειας και μικροψυχίας.

Ετσι και φέτος, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, προσπαθήσαμε και σταθήκαμε δίπλα στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται και υποφέρει, προσφέροντας μια μικρή ανάσα στην δύσκολη καθημερινότητα. Βεβαίως και δεν αρκεί.

 

Γι αυτό και συνεχίζουμε μαζί, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις την  καθημερινή προσπάθεια για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, για την πόλη μας, για τα παιδιά μας. 

Εύχομαι από την καρδιά μου η γιορτή αυτή της Ελπίδας και της Ανάτασης να αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα καλύτερη ζωή, για όλους, και να γεμίσει με αγάπη και καλοσύνη τις ψυχές μας.

Χρόνια πολλά, με Υγεία, Αγάπη, Πίστη και Ελπίδα, σε όλους τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όπου κι αν βρίσκονται