SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΙΧ παρέσυρε 5 άτομα στην Πειραιώς: Διασωληνώθηκε 4χρονο αγοράκι

Στο νοσοκομείο Παίδων διακομίστηκαν και τα άλλα δύο ανήλικα που τραυματίστηκαν 2024-05-02 07:30:42
ΙΧ παρέσυρε 5 άτομα στην Πειραιώς: Διασωληνώθηκε 4χρονο αγοράκι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 23:00 της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Jumbo στον Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά. Ο 36χρονος οδηγός παρέσυρε δύο γυναίκες 53 και 33 ετών, οι οποίες εκείνη την στιγμή επιχείρησαν να διασχίσουν τον δρόμο.

Σε ότι αφορά τα τρία παιδιά, πρόκειται για ένα δεκάχρονο αγοράκι, ένα κοριτσάκι 8 ετών και ένα τετράχρονο αγόρι. Το τελευταίο είναι σοβαρά τραυματισμένο από το τροχαίο που έγινε στο ύψος του εμπορικού πάρκου στο Ρέντη και του έγινε ΚΑΡΠΑ κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Στο Παίδων τα τρία παιδιά – Συνελήφθη ο οδηγός

Στην αρχή το 4χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου και διασωληνώθηκε και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκαν και τα άλλα δύο ανήλικα, ενώ οι δύο ενήλικες γυναίκες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροοφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τους πέντε ανθρώπους, ισχυρίζεται ότι δεν τους είδε. Επίσης ο ίδιος συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία Πειραιώς, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα.

Σημειώνεται πως για την ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Πηγή:tanea.gr