SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

“Ιστορίες Ανθρώπων….Ιστορίες Αστέγων”

Ημερίδα στο Βόλο από το Ξενώνα Αστέγων του Δήμου 2024-04-23 15:16:08
“Ιστορίες Ανθρώπων….Ιστορίες Αστέγων”

Την Πέμπτη 25/04/2024 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα από το Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου με θέμα “Ιστορίες Ανθρώπων….Ιστορίες Αστέγων”. Η Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης – Ισότητας και Διαχείρισης Κοινωνικών Κέντρων κα Παρασκευή Αναγνώστου – Στάθη σας προσκαλεί σε αυτή την ανοιχτή εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας, αποτελούν δώδεκα ιστορίες ανθρώπων που έχουν περάσει από το Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου. Δώδεκα ιστορίες αστέγων που άφησαν το στίγμα τους στο πέρασμα των τεσσάρων χρόνων λειτουργίας της δομής. Στόχο της εξιστόρησης τους, αποτελεί η έμμεση γνωριμία ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγης, πως αντιμετωπίζουν μια δύσκολή συνθήκη στη ζωή τούς και την πορεία που ακολουθούν προς την επανένταξη τους, όπως αυτές γίνανε αντιληπτές από την οπτική του προσωπικού.

Ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Βόλου (Συνεχιζόμενη δράση) συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+) στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» Άξ.Πρ. 4Β - Δράσεις ενίσχυσης της Κοινωνικής Συνοχής και αντιμετώπισης της φτώχειας, με κωδικό ΟΠΣ 6003250. Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2421091614.