SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) Η Φιλαρμονική του Δήμου Σκιάθου "εκτός συνόρων" μετά από 14 χρόνια | Το "ευχαριστώ" των Μουσικών

2024-04-15 05:54:26
(εικόνες) Η Φιλαρμονική του Δήμου Σκιάθου
Σάββατο 13/4/24 Η φιλαρμονικη δημου σκιαθου συμμετείχε στο φεστιβάλ φιλαρμονικων όπου πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο. Εκεί μαζί με τις φιλαρμονικές Μετεώρων , Ελασσόνας, Τυρναβου περασαμε ενα ομορφο σαββατοβραδο γεμάτο μουσική. Η φιλαρμονικη μας μετά από 14 χρόνια πέρασε τα σύνορα του νησιού μας !!!
Ξεκινήσαμε λοιπόν με την καλύτερη διάθεση και φτάσαμε στον Τύρναβο!!
Εκεί τα παιδιά της φιλαρμονικης δημου τυρναβου αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος μας υποδέχτηκαν ουσιαστικά μας αγκάλιασαν και μας έκαναν να αισθανθούμε ότι γνωριζόμαστε χρόνια!!!
Ξεκίνησε λοιπόν ένα όμορφο μουσικό ταξίδι όπου η φιλαρμονικη μας μαζί με την φιλαρμονικη του Τυρναβου ενώθηκε με κοινό στοχο την αγάπη για την μουσική παίξαμε όλοι μαζί σαν μια ομάδα !!!
Η συγκίνηση και η χαρά που νιώσαμε ήταν πολύ μεγάλη όχι μόνο από την φιλοξενία αλλά και από την αγάπη που δεχθήκαμε από όλους !!!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά καθώς και τον κοινό μας μαέστρο Θεμη Σαμαντζη για τις υπέροχες αυτές στιγμές που ζήσαμε σε αυτό το ταξίδι !!!!
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά στο μαέστρο μας Θεμη Σαμαντζη που πίστεψε στο όνειρο και την αγάπη που έχουμε για την φιλαρμονικη και την αγάπη που έχουμε για την μουσική και τα εκανε ολα πραγματικοτητα !!!
Έτσι λοιπόν σε αυτό το φεστιβάλ εγινε και η αδελφόποίηση μεταξύ των 2 φιλαρμονικων Τυρναβου και Σκιάθου !!! Πραγμα που μας ενώνει ακόμα περισσότερο μεταξύ μας και μας δίνει κίνητρο και θέληση για πολλά ακόμα .
Τελος με κοινό στόχο την αγάπη για την μουσική προχωράμε δυναμικά τα καλύτερα είναι μπροστά μας και ευχόμαστε οι συνεργασία μεταξύ των 2 φιλαρμονικων να φέρει πολλες όμορφες στιγμές αλλά και μουσικές επιτυχίες όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και εκτός !!! Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσους πίστεψαν σε εμάς βοήθησαν, έφτιαξαν αλλά και στήριξαν αυτό που αγαπάμε!!!!!