SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ιστορική στιγμή για την Φιλαρμονική του Δήμου Σκιάθου η αδελφοποίηση με την Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου

2024-04-14 21:06:15
Ιστορική στιγμή για την Φιλαρμονική του Δήμου Σκιάθου η αδελφοποίηση με την Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η στιγμή αδελφοποίησης των δύο Φιλαρμονικών των Δήμων Τυρνάβου & Σκιάθου με κοινό στοιχείο το μεράκι και τον επαγγελματισμό του Μουσικού Διευθυντή και των δύο συνόλων κ. Θέμη Σαμαντζή. Η αδελφοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 8ης Συνάντησης Φιλαρμονικών στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 με την παρουσία των φιλαρμονικών του Δήμου Ελασσόνας & Μετεώρων

Επιμέλεια : Νίκος Τζούμας | Φωτογραφία : Δαβίδ Μουστάκης

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο φιλαρμονικές (Τυρνάβου & Σκιάθου) εμφανίστηκαν από κοινού υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου κ. Σαμαντζή ενώ η Φιλαρμονική η Φιλαρμονική Δήμου Ελασσόνα με μαέστρο τον Δημήτρη Τσιαβε και η Φιλαρμονική Δήμου Μετεώρων με μαέστρο τους την κα Όλγα Κουτσαλιάρη. Η Φιλαρμονική της Ελασσόνας έχει μια στενή σχέση με την φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου και την στηρίζει σε κάθε της βήμα ενώ η φιλαρμονική των Μετεώρων προστίθεται στην οικογένεια αυτήν. 

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο Ελληνικό και ξένο πρόγραμμα με 150 μουσικούς και 3 μαέστρους!

Το πρωτόκολλο αδελφοποίησης των Φιλαρμομικών Τυρνάβου & Σκιάθου υπέγραψαν πριν την σύμπραξη των δύο συνόλων, παρουσία των Δημάρχων κ.κ. Στέλιου Τσικριτσή & Θοδωρή Τζούμα καθώς και Αντιδημάρχων Πολιτισμού κ.κ Ευγενίας Μαμανού & Χαράς Πασχάλη, παρουσία του Ευρωβουλευτή κ. Αλέξη Γεωργούλη, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας κας Μαρίας Γαλλιού και άλλων επισήμων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ(ΚΛΙΚ)

Κοινή πεποίθηση είναι πως και οι δύο Φιλαρμονικές και τα μέλη τους έζησαν μια ιστορική στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά τους ενώ ανοίγονται νέοι μουσικοί δρόμοι και για τις δύο και κυρίως της Σκιάθου που βγήκε "εκτός έδρας" μετά από 14 έτη.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από το Skiathoslife.gr που ήταν και χορηγός Επικοινωνίας

Photo Gallery