SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Επίθεση από άγριο ζώο δέχθηκε ηλικιωμένη στην Καρδίτσα

Ακέφαλο εντοπίστηκε το πτώμα της 2024-03-29 12:37:36
Επίθεση από άγριο ζώο δέχθηκε ηλικιωμένη στην Καρδίτσα

Σκληρές εικόνες στην Καρδίτσα, σε σπίτι στην Αργιθέα, όπου εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα γυναίκας πάνω σε κρεβάτι. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η ηλικιωμένη δέχτηκε επίθεση από μεγάλο άγριο ζώο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, οι εικόνες σόκαραν τόσο τους αστυνομικούς όσο και τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και μπήκε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στην Αργιθέα στην Καρδίτσα. Το πτώμα ήταν ακέφαλο πάνω σε κρεβάτι του διαμερίσματος, ενώ έλειπαν όργανα από τον θώρακα. Είχε σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την μακροσκοπική εξέταση που έγινε στη σορό της 85χρονης στην Αργιθέα προκύπτει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε πεθάνει πριν κατακρεουργηθεί από άγριο ζώο. Συγκεκριμένα φαίνεται πως είχε πεθάνει το πολύ 24 ώρες πριν. Το άγριο ζώο που μπήκε στο σπίτι της, ήταν πιθανότατα λύκος.

Οι κατοίκοι της περιοχής μερικές μέρες πριν κάποιος λύκος είχε φάει μια κατσίκα στην Αργιθέα. Το άγριο ζώο της έκοψε το κεφάλι και μέρη του σώματος της. Το κεφάλι της ακόμη δεν το έχουν βρει οι αστυνομικοί.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε. Δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες. Θα το δει ο ιατροδικαστής. Ο γιος μου έφτασε πρώτα στο σπίτι της γυναίκας. Βρήκε την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή και την βρήκε πάνω στο κρεβάτι νεκρή.

 
 

Έφτασα αμέσως και εγώ με γιατρό. Εγώ μόλις έφτασα στην πόρτα έφυγα κιόλας γιατί δεν άντεξα από τη μυρωδιά. Η αδελφή της είχε μιλήσει μαζί της από την προηγούμενη μέρα αλλά την επόμενη δεν την έβρισκε, ανησύχησε, με πήρε τηλέφωνο και έστειλα τον γιο μου να δεί» καταλήγει ο Ηλίας Κολοκοτρώνης, πρόεδρος κοινότητας Καταφυλλίου για την νεκρή 85χρονη απο Αργιθέα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, στο Καταφύλλι του Δήμου Αργιθεας στην Καρδίτσα ήταν άνω των 80 ετών. Ζούσε μόνη της και τα τελευταία 24ωρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Στο σπίτι κλήθηκε αγροτικός γιατρός, αργά το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το πρωί έσπευσε ιατροδικαστής από την αρμόδια υπηρεσία Λάρισας, για να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της.