SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

37 "κυρίες" μια άλλης εποχής για οδοιπορικό στην Σκιάθο

2024-03-21 21:53:00
37

37 κυρίες ...μιας άλλης εποχής θα βρεθούν στην Σκιάθο το τριήμερο 23-25 Μαρτίου 2024 σε ένα οδοιπορικό που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 22 από διάφορα σημεία της χώρας και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Ο κ. Χαράλαμπος Κεχαγιόγλου προέδρος του Πανελλήνιου Αυτοκινητιστικού Συλλόγου Χαλκιδικής που διοργανώνει το οδοιπορικό, μιλώντας στο Skiathoslife.gr τόνισε πως τα οχήματα στο σύνολό τους είναι 37 ενώ τα πληρώματα 74. "Είναι ιδιαίτερα χαρούμενα που θα επισκεφτούν το νησί της Σκιάθου αυτή την περίοδο, αφού κάποια μέλη μας (αν οι καιρικές συνθήκες συνηγορήσουν θα ρίξουν και τις βουτιές τους) αφού τυγχάνει να ειναι χειμερινοί Κολυμβητές". 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 23 Μαρτίου τα οχήματα με τα πληρώματα θα φτάσουν στο νησί του Παπαδιαμάντη στις 10:15 με το Superstar της Seajets (ευγενικός χορηγός), θα ακολουθήσει ξενάγηση στο Μουσείο Παπαδιαμάντη και το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης ενώ το απογευμα και το βράδυ θα ειναι ελευθερο. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί οδοιπορικό στο Μοναστήρι Ευαγγελιστριας, Κουκουναριές κ.α. Την Δευτέρα η επίσκεψη στην Σκιάθο θα κλείσει μετά την μαθητική παρέλαση όπου στη νέα παραλία θα γίνει επίδειξη των οχημάτων τους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το παλαιότερο όχημα που θα αντικρίσουμε θα είναι Ford Model A του 1928 ενώ το νεότερο ένα Alpha Romeo 155 του 1992.

Το οδοιπορικό πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Σκιάθου και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με τον Πανελλήνιο Αυτοκινητιστικό Σύλλογο Χαλκιδικής

Ν.Τ.