SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «HOLIDAYS & SPA» στη Βουλγαρία

2024-03-19 20:35:15
Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «HOLIDAYS & SPA» στη Βουλγαρία

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και το Δήμο Ν. Πηλίου και φορείς και επαγγελματίες του κλάδου έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια την κοινή προώθηση του προορισμού «VolosPelion».

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής των χωριών του Ανατολικού Πηλίου, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου συμμετείχε ενεργά στη διεθνή έκθεση τουρισμού «HOLIDAYS & SPA» στη Σόφια της Βουλγαρίας σε αυτόνομο περίπτερο από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου 2024, για την προώθηση του προορισμού.

Στην έκθεση συμμετείχαν 200 εκθέτες από 3 ηπείρους και 16 χώρες. Τουριστικοί πράκτορες και το κοινό της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον προορισμό, μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, ενώ η χρήση υπηρεσιών διερμηνείας βελτίωσε στο 100% την άμεση επικοινωνία μας με όλους τους επισκέπτες. Στην έκθεση συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου κ. Μένη Λαζάρου, οι υπάλληλοι του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, κ. Ράνια Θεοχαροπούλου και κ. Δημήτρης Μπαντής, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Άσπα Τριανταφύλλου, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Μαγνησίας κ. Ευαγγελία Διανελλάκη.

Με την παρουσία του τίμησαν το περίπτερο «VolosPelion» η Υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας κ. Zaritsa Dinkova και ο Εμπορικός Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στην Βουλγαρία κ. Δημήτριος Μίχας, δηλώνοντας την αγάπη του για την περιοχή μας και τις προοπτικές που μπορούμε να διεκδικήσουμε στο μέλλον ως προορισμός.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Τριανταφύλλου Άσπα δήλωσε: «Η Βουλγαρία είναι μια χώρα, που έχει αποδείξει στο πέρασμα των ετών την αγάπη της για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τον προορισμό μας. Οφείλουμε αυτή τη σχέση να τη διατηρήσουμε και να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους επισκέπτες στο μέλλον, βελτιώνοντας τις παροχές και τις υποδομές μας, δημιουργώντας επιπλέον περιεχόμενο πέραν την ομορφιάς του τόπου μας και χαρίζοντάς απλόχερα τη φιλοξενία μας, σήμα κατατεθέν για την περιοχή μας.»

 

Photo Gallery