SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «FIEREN MESSE» στη Βιέννη  

2024-03-19 20:32:36
Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού  «FIEREN MESSE» στη Βιέννη   

 

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και τνο Δήμο Ν. Πηλίου και φορείς και επαγγελματίες του κλάδου έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια την κοινή προώθηση του προορισμού «VolosPelion».

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής των χωριών του Ανατολικού Πηλίου, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου συμμετείχε ενεργά στη διεθνή έκθεση τουρισμού «FIEREN MESSE VIEN» στη Βιέννη της Αυστρίας, φιλοξενούμενος στο ελληνικό περίπτερο του ΕΟΤ, από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου 2024.

Το κοινό της έκθεσης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον προορισμό, μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, ενώ η χρήση υπηρεσιών διερμηνείας βελτίωσε στο 100% την άμεση επικοινωνία μας με όλους τους επισκέπτες.

Στην έκθεση συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου κ. Μένη Λαζάρου, η υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Θεοδώρα Ζάχου, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Άσπα Τριανταφύλλου και επαγγελματίες του κλάδου από την περιοχή του Ανατολικού Πηλίου. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το περίπτερο μας, είτε παλιοί φίλοι του Βόλου και του Πηλίου, είτε καινούργιοι, που ενημερώθηκαν λεπτομερώς και ενθουσιάστηκαν από την πολύπλευρη ομορφιά της περιοχής μας! 

Το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, η Προϊσταμένη του Οικονομικού και Εμπορικού Τμήματος της Ελληνικής Πρεσβείας στην Αυστρία κ. Γιούλη Βογιατζοπούλου, η Διευθύντρια του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Σταυρούλα Σκαλτσή, ο Διευθυντής Marketing & Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Ιωάννης Ραφαλιάς, η υπεύθυνη της διοργάνωσης της έκθεσης από τον ΕΟΤ κ. Ραχμανίδου Μαρία και η Διευθύντρια Πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines κ. Susanne Pamminger.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Τριανταφύλλου Άσπα δήλωσε: «Οφείλουμε να υπενθυμίζουμε στους φίλους αυστριακούς την ομορφιά και τη μαγεία του προορισμού μας, πράγμα που καθιστά ακόμη πιο εφικτό, η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Βιέννης με το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο Βόλος και το Πήλιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για διακοπές, καθώς συνδυάζουν την ομορφιά της φύσης, με την τοπική γαστρονομία, την ιστορία, τον πολιτισμό και όλα αυτά στο κέντρο της Ελλάδας, γεγονός το οποίο οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τα επόμενα χρόνια, στην προσπάθεια της τουριστικής προβολής και προώθησης της περιοχής μας!»


Photo Gallery