SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts ολοκλήρωσε την αγορά του Thalassa Cape στη Σκιάθο

2024-03-11 13:35:17
Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts ολοκλήρωσε την αγορά του Thalassa Cape στη Σκιάθο

 

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts, της οικογενείας Κουκουλάκη, με παρουσία στη Θεσσαλονίκη και τη Σκιάθο, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης του Thalassa Cape, προηγουμένως γνωστού ως Mira Mare, το οποίο βρίσκεται στη Μεγάλη Άμμο της Σκιάθου, πλέον εντάσσεται στην οικογένεια των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται ο όμιλος.

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts διαθέτει μια σειρά από ξενοδοχεία & resorts στο νησί της Σκιάθου και στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, τα οποία προσφέρουν ένα εύρος υψηλών υπηρεσιών που αντανακλούν τις ανάγκες και επιθυμίες του σημερινού ταξιδιώτη.

Με την προσθήκη του Thalassa Cape, το ξενοδοχειακό portfolio του Όμιλου φτάνει τα 17 καταλύματα, ενισχύοντας την παρουσία του ομίλου στη Σκιάθο. Αυτή η αγορά αποτελεί μέρος της στρατηγικής επέκτασης του Όμιλου στον τουριστικό τομέα.

Το Thalassa Cape προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στη Σκιάθο, και η δέσμευση του Όμιλου Philian Hotels & Resorts για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών συνεχίζεται ανανεωμένη.

Tο σύνθημα του ομίλου "Philian Means Hospitality," έτσι υπογραμμίζει την αφοσίωσή του στην παροχή μιας ξεχωριστής εμπειρίας διαμονής, όπου η φιλοξενία είναι η καρδιά κάθε προσφερόμενης υπηρεσίας.

Τέλος, ο Όμιλος Philian σχεδιάζει να ολοκληρώσει την εξαγορά ενός ακόμα ξενοδοχείου στη Σκιάθο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του στο νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.philianhotels.com ή επικοινωνήστε με το +30 2310 592 100 ή το info@philianhotels.com.