SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Τάσος Τάνας ιδιοκτήτης του GATS Travel Σκιάθος, εντάσσεται επίσης στην κτηματομεσιτική ομάδα NT Τeam του γραφείου RE/MAX Δομή

Ανακοίνωση της ομάδας NT Team του γραφείου RE/MAX Δομή 2024-03-06 21:39:51
Ο Τάσος Τάνας ιδιοκτήτης του GATS Travel Σκιάθος, εντάσσεται επίσης στην κτηματομεσιτική ομάδα NT Τeam του γραφείου RE/MAX Δομή
Ο κ. Τάνας διαθέτοντας πλούσια εμπειρία ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενισχυμένη από την ακαδημαϊκή του κατάρτιση στον τομέα των οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την εξειδίκευσή του στη διοίκηση επιχειρήσεων μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc στο Cardiff Business School, από το οποίο αποφοίτησε με έπαινο, εντάσσεται στην έμπειρη ομάδα συνεργατών ΝΤ Team του γραφείου RE/MAX Δομή, με κύριο τομέα αρμοδιότητας τη γεωγραφική περιοχή των Σποράδων και δη της Σκιάθου.
 
Κατέχοντας εμπεριστατωμένη γνώση και εμπειρία σε όλες τις φάσεις του επιχειρηματικού κύκλου, ο κ. Τάνας ξεχωρίζει για τις δεξιότητές του στη διαπραγμάτευση και στην αποτελεσματική διαχείριση λειτουργιών πωλήσεων. Είναι επιδέξιος στο να ηγείται και να παρακινεί ομάδες, διαθέτοντας ισχυρές οργανωτικές, τεχνικές, διαπροσωπικές, επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες.
 
Ο αφοσιωμένος επαγγελματισμός και η ευρεία εμπειρία του κ. Τάνα συμβάλλουν σημαντικά στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας, ενισχύοντας την αξιοπιστία και την επιτυχία της ομάδας NT Τeam και του γραφείου RE/MAX Δομή στον κτηματομεσιτικό τομέα."