SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

NΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ Ενας ήρωας για πολλούς... | Ενημέρωση στην ΤΟΜΥ Ν. Αγχιάλου για τον παιδικό καρκίνο 

2024-02-29 18:07:57
NΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ Ενας ήρωας για πολλούς... | Ενημέρωση στην ΤΟΜΥ Ν. Αγχιάλου για τον παιδικό καρκίνο 
 
Eκδήλωση ενημέρωσης με τίτλο «Ο παιδικός καρκίνος & η σπουδαιότητα μεγιστοποίησης εθελοντών δοτών μυελού των οστών», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 στην Τοπική Μονάδα Υγείας Ν. Αγχιάλου.

H Α.Μ.Κ.Ε "ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς" προσκεκλημένος της ΤΟ.Μ.Υ Νέας Αγχιάλου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου πραγματοποίησε Εκδήλωση Ενημέρωσης και Δειγματοληψίας για όσους επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Για ακόμη μία φορά στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Εθελοντές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας των οποίων η μετακίνηση εξασφαλίστηκε με χορηγία του κ. Αλέκου Ευσταθίου. 
Με μεγάλη χαρά η Α.Μ.Κ.Ε "ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς" αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου με αποτέλεσμά την εγγραφή είκοσι οχτώ νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Ευχαριστούμε πολύ την ΤΟ.Μ.Υ Νέας Αγχιάλου για την συνεργασία και την φιλοξενία, την κα. Γεωργία Μποντού Τοκαλή Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου για την αμέριστη συμπαράστασή της, καθώς και τους συλλόγους: Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Μαγνησίας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ευγενείου 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Βαρναλείου Δημοτικού Σχολείου, Ακαδημία Πυράσου, Ά Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
 

Όπως είπαν, είναι πολύ απλό να γίνει κάποιος εθελοντής δότης. Χρειάζεται μία καρδιά γεμάτη αγάπη για τον συνάνθρωπο και αρκεί λίγο σάλιο και μία μπατονέτα!  Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να αγκαλιάζονται από όλους μας γιατί μας υπενθυμίζουν το πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για κάποιον άλλον, γιατί ενημερωνόμαστε υπεύθυνα και να γινόμαστε έτσι ένας κρίκος σε αυτή την μεγάλη αλυσίδα προσφοράς και ευαισθητοποίησης.

 

Photo Gallery